Ramos: Remélem, még sok gólt fogok szerezni a csapatnak

A tegnap esti, Inter elleni győzelem után a csapatból Rodrygo, Lucas Vázquez, valamint a két jubiláló, Sergio Ramos és Casemiro nyilatkozott.

Sergio Ramos

100 gól a Real Madridban
"Az egyéni rekordok csak másodlagosak, ettől függetlenül jó érzés látni az eredményét a sok éves kemény munkának és alázatnak. Nem mindennapos, hogy 100 gólig jut egy játékos, még szokatlanabb, amikor egy védő éri el ezt a számot. Amíg a góljaim segítenek a csapatnak meccseket nyerni és pozitívumokat hozni, addig én is boldog vagyok. Remélem, még sokszor betalálok az ellenfelek kapujába."

>>>Conte mérkőzés utáni nyilatkozata<<<

Győzelem az Inter ellen
-"Az egy jó jel, hogy folyamatosan meglepjük az embereket. Elégedetettek lehetünk, mert egy nagyon nehéz mérkőzést sikerült megnyerni. Nemcsak jó csapat az Inter, de van egy egyedi játékstílusuk is, amiből igyekeztek kihozni a maximumot. Szerencsére sikerült jó eredményt elérnünk és megszerezni ezt a nagyon fontos három pontot. Elképesztően kiélezett a csoport, ezért is ennyire fontos a mostani győzelem."

"Amikor a csapat nyer, akkor a játékosok magabiztosabbak lesznek. Ennek ellenére meg kell próbálnunk nem függni ettől, hanem csak azt csinálni, amit a legjobban tudunk: futballozni. Ez a meccs egy döntő volt számunkra. Nagyon sok forgott kockán, muszáj volt nyerni. Amikor kiegyenlít az ellenfél, miután annyi energiát tettél bele a kétgólos előnybe, akkor újra fel kell pörögni, extra teljesítményt kell nyújtani. A csapat ma újra képes volt erre. Mentünk a győztes gólért, és sikerült is megszerezni. A Bajnokok Ligájában ki kell használni a helyzeteidet, különben megfizetsz érte."

A védekezés
"A labdarúgás egyre inkább kiegyenlítődik, egyre nehezebb védekezni a csapatok ellen, mert minőségi, tehetséges játékosaik vannak. Védekezésben tovább kell fejlődnünk, javulnunk, de keményen dolgozunk ezért. Próbáljuk fenntartani a stabil védekezést, de ez nem ilyen egyszerű. Mások is ugyanígy szenvednek, de biztos lehet benne mindenki, hogy javulni fogunk."

>>>Az ellenfél játékosainak nyilatkozatait ide kattintva olvashatod.<<<

Casemiro

250 meccs a Real Madridban
"Nagyon boldog vagyok. A Real Madridban játszani igazán különleges érzés, ez az élmény semmihez sem fogható. Élvezem a játékot, örülök, hogy újra és újra ezért a címerért küzdhetek. Továbbra is mindent meg fogok tenni a Real Madrid győzelméért. Ezt a mezt hordani az elképzelhető legnagyobb dicsőség számomra. Remélem, még hosszú éveken keresztül játszhatok itt és folytathatom az álmaim beteljesítését."

Rodrygo

A mérkőzés
"Igazán kemény összecsapás volt, egy olyan ellenfelet kellett legyőznünk, akik ellen nagyon nehéz játszani. A Bajnokok Ligájában minden mérkőzés ilyen. Elvesztettük a kétgólos előnyünket, de erre is tudtunk reagálni és végül megnyertük a találkozót. Most ez a legfontosabb dolog. Remélem, folytatni tudom a gólszerzést. A Bajnokok Ligájában játszani mindig különleges, ez ma este is így volt. Azt kívánom, hogy minden meccsem ilyen sikeres legyen."

>>>Zidane mérkőzés utáni nyilatkozatát itt olvashatod el<<<

Lucas Vazquez

A mérkőzés
"Már a kezdetektől tudtuk, hogy erős a csoport. Az Inter is megmutatta, mennyire jó csapat, kihasználták az erősségeiket. Próbáltunk magasan presszionálni, és gyorsan visszaszerezni a labdát, de néha ez nem volt ilyen egyszerű. Egy döntőt játszottunk, és nyertünk. De még hátravan három újabb döntő, hogy a csoport élén végezzünk."

Az Inter feltámadása
"Az egyenlítő találatuk nagyon rosszul érintett minket. Úgy gondoltuk, hogy irányítjuk a meccset, de aztán nem tudtuk megtartani a labdát és egyenlítettek. Nagyot küzdöttek érte, de szerencsére erre is tudtunk reagálni."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK