2022. June 30., Thursday

Ashley Young: Csalódottak vagyunk, mert nyerhettünk volna

  • Gy. András
  • Nov. 4, 2020, 10:29 a.m.
Young, Lautaro és Handanović a tegnap esti mérkőzés után.

Ashley Young:
„Nagy a csalódottság az öltözőben, mivel kétgólos hátrányból sikerült felállnunk. Sikerült visszajönnünk a meccsbe, voltak lehetőségeink a győztes gól megszerzésére, hogy lezárjuk a meccset. Természetese, hogy csalódottak vagyunk, de a pozitívumokat kell megtartanunk ebből a meccsből, és meg kell próbálnunk a hazai mérkőzésen jobban teljesíteni.”

„Jó úton haladunk, ez egyértelmű. Nincs okunk másképp gondolni. Nem lesz könnyű dolgunk, de képesek vagyunk felállni, és megszerezni a továbbjutáshoz szükséges pontokat.”

„Most egy nehéz mérkőzés vár ránk az Atalanta ellen. Mindent meg akarunk tenni a három pontért, hogy újra visszatérjünk a győztes útra. Aztán jön a válogatott szünet, amely alatt remélhetőleg fel tudunk töltődni.”

Lautaro:
„Kár, hogy nem nyertünk, mivel mindent megtettünk. Nem sikerült úgy játszanunk, ahogy szerettünk volna. Nyerhettünk volna, sok helyzetünk is volt, de nem sikerült győznünk. Felemelt fejjel kell dolgoznunk tovább.”

„Hogy mi hiányzott? Az apró részletekben rejlett a különbség. Jobban kell figyelnünk a mérkőzés utolsó pillanatáig. Kritikák? Az Interért és a csapattársaimért dolgozom. Néha jól megy, néha kevésbé. De az biztos, hogy mindig, mindent beleadok, és nyugodt vagyok.”

„Most csak az Atalanta elleni meccsre kell gondolnunk, ami egy nehéz összecsapás lesz. Aztán jön egy szünet, és újabb fontos meccsek.”

Handanović:
„Visszajöttünk a meccsbe, meg is nyerhettük volna. A pályán, a kapuból nézve úgy éreztem, hogy volt két nagy helyzetünk, de nem használtuk ki őket. Egyéni villanások jelentették a különbséget, jobbak és kíméletlenebbek voltak a büntetőterületen belül. Találhatunk pozitív dolgokat a meccsben, de sokkal pontosabbnak kell lennünk, mivel nem ez az első alkalom, hogy megszerezhettük volna a győzelmet, de valami hiányzott.”

„A továbbjutás kérdése még mindig nyitott a csoportban, de persze tisztában vagyunk azzal, hogy sokkal több pontot kell szereznünk a hátralévő meccseken.”
 


Hozzászólások

Tabella