Bild: Håland nem megy sehová

A spanyol értesülésekkel szemben a norvég csatár semmiképp nem hagyja el a nyáron a Dortmund csapatát, állítja a német Bild.

Németországban az az általános vélekedés, hogy Erling Håland nem hagyja el a Borussia Dortmund együttesét a közeljövőben. A német Bild kategorikusan cáfolta a spanyol lapértesüléseket, amelyek egy 75 millió eurós kivásárlási árról szólnak, és a Real Madrid komoly átigazolási szándékát feszegetik. „Ezek téves információk” – magyarázza a lap újságírója. A cikkben kifejti továbbá, hogy nincs a spanyolok által említett kitétel sem a játékos szerződésében, egészen 2021 nyaráig. A Bild belső értesülései szerint abban az esetben, ha a Dortmund mégis piacra tenné a játékosát, úgy az említett kivásárlási árnál jóval magasabb összeget kérne érte.

Haland

Håland maradni szeretne Dortmundban
A Bild szerint Håland, akinek szerződése 2024-ig szól, nem szándékozik elhagyni Dortmundot a következő átigazolási időszakban. A Borussia nemrég igazolta a norvég támadót a Red Bull Salzburgtól, 20 millió euró fejében. Håland közeli ismerősei is meg vannak győződve arról, hogy a Bundesliga a tökéletes hely a norvég számára a fejlődésre.

Otthon érzem magam” – idézi a lap a fiatal csatárt. Håland álma a Bild szerint egyébként is az, hogy egyszer az angol bajnokságban futballozzon. „Nehéz Håland-idők jönnek a királyiakra” – zárja cikkét a német lap.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK