Beharangozó: Real Madrid – Levante: Hazai pályán lép pályára a bajnok

  • K. Matyi
  • May 12, 2022, 2:24 p.m.
Újabb bajnokival hangolódhat a BL-döntőre a királyi gárda.

Ismét a Bernabéuban léphet pályára a spanyol bajnok. A Real Madrid legutóbbi hazai bajnokiján bebiztosította 35. bajnoki címét az Espanyol ellen, most pedig a Levante látogat a fővárosba. A cél ezúttal is a három pont megszerzése, hiszen már csak három találkozója maradt a csapatnak a Liverpool elleni BL-döntő előtt.

Ancelotti együttesének ez lehet a 26. győzelme a bajnoki idényben. A Bernabéuban eddig mindössze két vereséget szenvedett a királyi gárda, emellett 12 győzelem áll a csapat neve mellett, az utolsó két hazai mérkőzésen pedig gólt sem kapott a fővárosi alakulat (Getafe, 2-0; Espanyol, 4-0).

Vini Jr. and Casemiro

„Jó teljesítményt kell nyújtanunk a Levante ellen, fenn kell tartanunk a ritmust és győznünk kell”nyilatkozta Ancelotti a találkozó előtt. Az olasz szakember már keretet is hirdetett, amelynek természetesen tagja a góllövőlista éllovasa, Karim Benzema is.

Levante

A Real Madrid aktuális ellenfele 6 győzelmet, 11 döntetlent és 18 vereséget tud felmutatni a bajnokságban, jelenleg a bennmaradásért küzdenek. Alessio Lisci együttese legutóbbi mérkőzésén 2-1-re legyőzte a Real Sociedadot, a házi góllövőlista élén pedig Morales áll a maga 12 találatával.


  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): K. Matyi

Hozzászólások

Tabella