Beharangozó: Real Madrid – Levante: Hazai pályán lép pályára a bajnok

Újabb bajnokival hangolódhat a BL-döntőre a királyi gárda.

Ismét a Bernabéuban léphet pályára a spanyol bajnok. A Real Madrid legutóbbi hazai bajnokiján bebiztosította 35. bajnoki címét az Espanyol ellen, most pedig a Levante látogat a fővárosba. A cél ezúttal is a három pont megszerzése, hiszen már csak három találkozója maradt a csapatnak a Liverpool elleni BL-döntő előtt.

Ancelotti együttesének ez lehet a 26. győzelme a bajnoki idényben. A Bernabéuban eddig mindössze két vereséget szenvedett a királyi gárda, emellett 12 győzelem áll a csapat neve mellett, az utolsó két hazai mérkőzésen pedig gólt sem kapott a fővárosi alakulat (Getafe, 2-0; Espanyol, 4-0).

Vini Jr. and Casemiro

„Jó teljesítményt kell nyújtanunk a Levante ellen, fenn kell tartanunk a ritmust és győznünk kell”nyilatkozta Ancelotti a találkozó előtt. Az olasz szakember már keretet is hirdetett, amelynek természetesen tagja a góllövőlista éllovasa, Karim Benzema is.

Levante

A Real Madrid aktuális ellenfele 6 győzelmet, 11 döntetlent és 18 vereséget tud felmutatni a bajnokságban, jelenleg a bennmaradásért küzdenek. Alessio Lisci együttese legutóbbi mérkőzésén 2-1-re legyőzte a Real Sociedadot, a házi góllövőlista élén pedig Morales áll a maga 12 találatával.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Joselu és Vini Jr.
Tovább

A Granada elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a szombati bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, KepaVédők: Carvajal, Militão, Nacho, Lucas Vázquez,…