Beharangozó: Real Madrid – Real Sociedad: A cél az előny növelése

12 fordulóval a bajnokság vége előtt a Real Madrid megnyugtató előnyben várhatja a ma este 21:00 órakor megrendezendő Real Sociedad elleni találkozót. Carlo Ancelotti alakulatának természetesen a baszk együttes ellen is a három pont megszerzése lesz a cél, a szerda esti Bajnokok Ligája megmérettetés elött.

A madridiaknak az elmúlt időszakban számos nehéznek ígérkező találkozót sikerült már megnyerniük. A múlt heti Vallecasban lejátszott mérkőzés is egyike volt ezeknek, amellyel már hat mérkőzésesre hízott a veretlenségi sorozatuk a ligában, a legutóbbi négy találkozón pedig még gólt sem kaptak. A hátsó alakulat nagyszerű formája mellett a királyiak az elsők, akik a szezon során átlépték az 50 gólos határt.

„Magabiztos vagyok, mert úgy néz ki, hogy a csapat jó formában van” – mondta Carlo Ancelotti a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. A két együttes első mérkőzésén a Reale Arenaban 0-2-es vendég siker született Vini Jr. és Jović góljaival, akik ezúttal is helyet kaptak a keretben.

Real-Madrid-Real-Sociedad-match

Real Sociedad

Imanol Alguacil csapata heves csatában van az európai szereplést érő helyekért, jelenleg a hatodik helyet elfoglalva 44 ponttal. A Real Sociedad legutóbbi két mérkőzésén egyaránt nyerni tudott az Osasuna, valamint a Mallorca ellen, a csapat legeredményesebb játékosa pedig a 8 gólos Oyarzabal.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…