Beharangozó: Rayo Vallecano – Real Madrid: Vallecasba látogat a listavezető

A Real Madrid azt követően, hogy a múlt hétvégén az Alavés elleni győzelemmel sikerült tovább növelnie előnyét a bajnoki tabella élén, ma este 18:30-kor a Rayo Vallecano otthonába látogat. A cél legalább az előny megtartása.

A királyi gárda az ismételt formába lendülés jeleit mutató Karim Benzema – Vini Jr. – Marco Asensio támadósorával igyekszik elhozni Vallecasból mind a három pontot, ami viszont ebben az idényben eddig csak két csapatnak (Athletic Bilbao és Osasuna) sikerült. Múlt hétvégén a hármas tagjai egytől-egyig bevették az Alavés kapuját, a mallorcai pedig zsinórban már második bajnoki találkozóján szerzett bombagólt.

„A Rayo megnehezíti majd a dolgunkat, de fel vagyunk készülve” – mondta Carlo Ancelotti a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. A 2-1-es madridi győzelmet hozó odavágó gólszerzői, Toni Kroos és Benzema ezúttal is bevethetőek, míg David Alaba és Gareth Bale izomproblémák miatt kihagyni kényszerülnek a találkozót.

Real-Madrid-Rayo-Vallecano

Az ellenfél

A Rayo Vallecano egy nagyszerű szezonkezdetnek köszönhetően beküzdötte magát a Bajnokok Ligáját érő helyekre, ahol egy ideig le is horgonyoztak. Ezt követően viszont elfogyott a lendület és jelenleg 31 ponttal a tabella közepén foglalnak helyet, 9 győzelem, 4 döntetlen, és 11 vereség birtokában. Iraola együttese különösen a pálya utolsó harmadában képes gondokat okozni, Falcaóval és Álvaro Garcíával, az alakulat két legeredményesebb, 5-5 gólos játékosával.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…