Beharangozó: RCD Espanyol – Real Madrid: Látogatás Katalóniába az első hely megtartása érdekében

A királyi gárda egy esetleges győzelemmel megerősíthetné helyét a tabella élén.

Vasárnap délután 16:15-kor az RCDE Stadionban lép pályára a királyi gárda a spanyol bajnokság 8. fordulójában az Espanyol vendégeként, a blancók egy esetleges győzelemmel pedig biztosíthatnák helyüket a tabella élén. A katalán gárda két vállra fektetése ráadásul a csapat hatodik győzelmét jelentené a bajnokságban, ahol továbbra sem talált legyőzőre a habfehér alakulat.

Carlo Ancelotti együttese nagyszerű szeptember után vág neki az összecsapásnak, a bajnokságban három győzelmet aratott a csapat a lehetséges négyből, miközben 13 találatot szerzett. A mai találkozót kéthetes pihenő követi, köszönhetően a válogatott szünetnek és a Real Madri – Athletic Bilbao mérkőzés elhalasztásának.

Real Madrid

„Az utóbbi két meccsen meggyűlt a bajunk a gólszerzéssel, ezt pedig az egyensúly megteremtésével és nagyobb erőbedobással orvosolhatjuk”nyilatkozta Ancelotti a találkozó előtt. A legutóbbi látogatáskor Casemiro és Benzema nagyszerű összjátékával sikerült megszerezni a három pontot, a két játékos pedig most is helyet kapott a keretben.

Espanyol

A katalán együttes a 14. helyről várja a találkozót, jelenleg hat pontjuk van, mérlegük egy győzelem, három döntetlen és három vereség. A hazai csapat leginkább Raúl de Tomásban bízhat, aki eddig két gólt és egy gólpasszt jegyez az idényben.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…