Zidane: Mindig meg tudtok nevettetni

Zinédine Zidane reagált Koeman mondataira, és a Granada mellett Modrić, illetve Hazard állapotáról is szót ejtett.

A mérkőzés

„Ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz, mivel ahogy te is mondtad, a Granada jó szezont fut. Tudjuk, mire számítsunk holnap. Egy nagyon erős csapatra. Ezért készen kell állnunk. Ebben a ligában nincsenek egyszerű mérkőzések, és a holnapi a legkevésbé sem lesz az, mivel ők egy olyan együttes, akik nagyon jól teljesítenek és erősek. Nem lep meg a teljesítményük.”

Koeman megjegyzése 

„Az egész eset csak azért bosszant, mert én sosem foglalkoztam a bírókkal. A játékvezetők a játék részei. Ők is hibázhatnak, csakúgy, mint a játékosok és mindenki más. Nagyon nehéz és összetett munka az övék. Nem mondok semmit Koeman megjegyzéseseire. Holnap egy létfontosságú mérkőzésünk lesz, és csak erre gondolunk.”

Különböző bánásmód

„Mindig nagy port kavar, ha valami vitatható történik a találkozónkon, itt a Real Madridnál ehhez hozzá kell szokni. Én ezzel nem is foglalkozom, minket csak a holnapi mérkőzés érdekel. Nagyon fontos mérkőzés lesz, tehát összeszedetnek kell lennünk. Szeretnénk lendületben maradni, és a 3 pontért fogunk harcolni. Tudjuk milyen erős ez a bajnokság. Az Atléticónál ugyanezt mondanák. Sok csapat van, aki nyerhet a végén. Ez ennek a sorozatnak a szépsége. Mindig harcolnod kell, és a végén sok csapat lesz, aki nyerni akar.”

zidane-granada-sajtotajekoztato

Modrić

„Reggel nem edzett, és reménykedünk, hogy Lukának nincs semmi baja. Mint mindig, most sem akarunk kockáztatni. Szerencsére az alapján, amit láttunk, nincs semmi komolyabb baja. Majd meglátjuk, hogy visszatérhet-e pár nap pihenést követően."

Találkozók

"Pontosan tudjátok mi a véleményem, annyit beszéltünk már erről. Rengeteg mérkőzés van. Lejátszuk azokat a mérkőzéseket, amelyeket le kell. A csapat mindig tudta, hogy kell jól kezelni ezeket a helyzeteket, és ez alapján haladunk tovább. Készen kell állnunk azokra a meccsekre, amelyeket le kell játszanunk.”

Rotáció

„Mindig meg tudtok nevettetni, persze jó értelemben. Ha rotálok, megkérdezitek, miért rotálok, ha nem, akkor meg azt, hogy miért nem. Azt kell tennem, amit tenni akarok a játékosaimmal. Mindenki lehetőséget fog kapni. Igaz, hogy mostanában jól játszik a csapat, és kevesebbet változtattunk. Keményen edzünk, és fontos, hogy ez így is maradjon, mivel még rengeteg mérkőzés van a szezon végéig. Formában kell maradniuk, hogy amikor majd rájuk kerül a sor, készen álljanak. Az egyszer biztos, hogy mindenkire szükségem lesz.”

Az ellenfél védelme

„Amikor egy olyan ellenféllel találkozol, akik betömörülnek, nehezebb a dolgod, mint egy olyan ellen, akik nyíltabban játszanak és többet támadnak, mivel kevesebb az üres terület. Türelmesnek kell lenned az ilyen visszahúzódó csapatok ellen. Mindenesetre ők egy olyan együttes, akik tudják, hogyan kell játszani, és majd meglátjuk, mit kell játszanunk az alapján, hogy kitámadnak, vagy esetleg betömörülnek.”

Benzema teljesítménye

"Remek formában van. Mindig jól teljesít, mostanában pedig még annál is jobban. Lehet, hogy a jövőben még ennél is jobb lesz. Ezt szeretnénk a csapat miatt és miatta is. Ráadásul neki is pontosan ugyanez a célja."

Hazard

„Mentálisan ezidáig nem volt egyszerű dolga, de látszólag már jól van. Különösen abból kiindulva, ahogy edz, kiegyensúlyozottnak tűnik. Türelmesnek kell lennünk, de ő boldog, és ez a legfontosabb.”

hazard-isco-granada

Isco helyzete

„A legfontosabb, hogy felépüljön a sérüléséből, miután kapott egy ütést. Mindig izgatottan várom, hogy láthassam játszani, hiszen egy különleges játékos. Nem egyszerű a mostani helyzete, mivel szeretne játszani, de nem tud. Nagyon elégedett vagyok mindenkivel, és ezen az úton akarunk tovább haladni.”

Asensio

„Én mindig is bíztam benne, és ez a legfontosabb. Egy tehetséges játékos. Övé a jelen és a jövő is. A csapatból mindenki jól játszik. Habár az elmúlt mérkőzéseken nem kapott sok lehetőséget, keményen dolgozik, mint mindenki más.”

Casillas visszatérése

Tudjuk, hogy mit tett és mit fog tenni a Real Madridért. Ez mindenkinek remek hír. Örülök neki és a klubnak is, ezek jó hírek.”

Szuperliga

"Számunkra a legfontosabb, hogy a csapat tudja, mi nekünk a legjobb. Arra fogunk koncentrálni, amit tenni tudunk. A hátralévő meccsekre kell összpontosítanunk. Nem fogok olyan dolgokba belemenni, vagy olyan dolgokról beszélni, amelyek még nem is léteznek.”

Forrás: MARCA, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…