Simeone: Csodálatra méltó, amit a Real Madrid csinál

Az Atlético Madrid edzője a holnapi derbi előtt.

Zidane szerint az Atlético az esélyes a LaLigára.
„Általában nem szoktam kommentálni a kollégáim által elmondottakat. Mindenkinek megvan a véleménye, amelyeket annak alapján alakít ki, amit gondol. Minden véleményt tiszteletben tartok, legyen akár pozitív, akár negatív.”

Egy ilyen meccsen van favorit?
„A derbi egy csodás mérkőzés, mindkét csapatban fantasztikus játékosokkal. A Real Madrid évek óta olyan játékosokkal felvértezve versenyez, akik a koruk ellenére kitartanak, most pedig fiatal játékosokkal a támadósorukban tudnak versenyképesek maradni, ez pedig annak ellenére is csodálatra méltó, hogy a történelmi riválisaink. Ott próbáljuk megfogni ezt a meccset, ahol úgy gondoljuk, hogy a legtöbbet árthatunk nekik. Jó mérkőzés lesz.”

Zidane mely kvalitását értékeli legtöbbre?
„A játékosok tudnak leginkább véleményt alkotni róla, azok, akik vele élnek, kívülről nehéz megítélni bármit is. Egy edző számára a legfontosabb az, ami belül van. Zidane biztonságot, magabiztosságot közvetít, és ahogy győztes játékos volt, most győztes edző is. Teszi ezt tiszteletreméltó és csodálatraméltó módon.”

A Real Madrid játéka.
„A Real Madrid sokat javult a legutóbbi meccsein. Jó mérkőzést játszottak a Sevilla ellen, rengeteget javult a védekezésük, megpróbálnak nyomást gyakorolni az ellenfélre a saját térfelén, majd gyorsan visszazárnak, és megpróbálják kihasználni a sebességüket, különösen akkor, ha Vinícius, Rodrygo vagy Lucas Vázquez játszanak. De ott van Marco Asensio, aki egy más típusú játékos. Mindannyian láthattuk, hogy mennyit javultak, különösen a Borussia elleni összecsapáson. Az alapján, amit láthattunk tőlük, mindent megpróbálunk majd kihasználni.”

>>>Zinédine Zidane mérkőzés előtti nyilatkozatát ide kattintva elolvashatod<<<

A Madrid a nagy téttel bíró meccseken jobban teljesít.
„Én csak arról tudok beszélni, amit mi az elmúlt kilenc évben csináltunk. Minden meccsnek egyformán megyünk neki, holnap sem változtatunk a saját játékunkon. Az ellenfelek eltérő viselkedése bizonyos helyzetekben nem változtat semmin. Reméljük, hogy sikerül elérnünk, amit szeretnénk.”

Gondolja, hogy Zidane nyomást akar helyezni Önre?
Nem.
 

Forrás: MARCA, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK