Modrić: Teljesen természetes, hogy kiállunk Zidane mellett

Zidane mellett a horvát középpályás állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére az Inter Milan elleni BL-csoportmeccs előtt.

A meccsről: „Úgy kell kezelnünk ezt a meccset, mintha egy kupadöntő lenne. Jól kell teljesítenünk, csapatként kell működnünk. Egységesnek kell lennünk, segítenünk kell egymást. Megtesszük amit a mérkőzés megkövetel.”

A helyzete: „Jól érzem magam. Az elmúlt meccseken, amelyeken nem kezdtem, az edző döntött így. Ha pályára lépek, teljesen mindegy, hogy kezdő vagyok vagy csere, próbálom segíteni a csapatot. Jól és erősnek érzem magam, még sok futball van ezekben a lábakban. Meglátjuk, hogy mi történik velem. Sokat beszélnek a helyzetemről, de én teljesen nyugodt vagyok.”

Javulni kell: „Egy kicsit mindenből hiányzik valami. Először is mindannyiunknak bevethetőnek kellene lennünk, el kellene kerülnie minket a sérüléseknek. Az előző idény óta nem tudtunk állandóságot hozni a csapatba. Sok jó dolgot mutattunk ebben az idényben, erre kell építenünk.”

„Folytatnunk kell a munkát. Tavaly tudtuk, hogy 11 döntőt kell lejátszanunk az idény végéig, és készen álltunk erre. Jelenleg nincsenek szurkolók a stadionokban, és kicsit jobban szenvedünk. Szerintem ahogy haladunk előre, egyre jobbak leszünk, és jó idényt fogunk zárni.”

Modric

Zidane: „Nem csak most támogatjuk őt, mindig mögötte álltunk. Amikor róla kérdeznek minket, vagy a kritikákról, amikkel illetik, mindig mögötte állunk. Rengeteg címet nyertünk együtt, teljesen normális, hogy megvédjük őt. Remélem, hogy továbbra is nyerni fogunk vele trófeákat.”

Benzema: „Benzemának nagyon fontos szerepe van a játékrendszerünkben, figyelembe véve azt, hogy milyen remekül játszik össze a többiekkel és milyen jól építi a játékot. A Villarreal ellen jó első félidőnk volt. Mariano teljesen más típusú játékos, mint Karim, de ő is nagyon megbízható. Ha nincs Karim, akkor csapatként kell játszanunk, egy kicsit többet kell beletennie mindenkinek, és meg kell oldani a hiányát.”

Nehéz idény: „Tudjuk, hogy minden meccs kemény, nem számít, hogy ki ellen lépsz pályára, ha nem a legjobbadat nyújtod, akkor nehezen fogsz meccseket nyerni, különösen Európában. Ilyenkor kell megmutatni azt, hogy mennyire együtt vagyunk, különösen ebben a versenysorozatban, és ezt is fogjuk tenni a következő meccseken.”

„Igaz, hogy sok mérkőzést kell lejátszani. Három naponta meccs van. Válogatott mérkőzések, BL, LaLiga… Ez van, nehéz időszakon megyünk át, és olyan, mintha újabb és újabb sorozatokat akarnának elindítani, és senki nem törődne az egészségünkkel.”

Még több meccs: „Jelenleg rengeteg a sérült játékos szerte a világon. A koronavírust is figyelembe kell venni, ez pedig mentálisan rendkívül fárasztó. Egy kicsit többet kellene gondolni a játékosokra, és kevesebbet arra, hogy minél több mérkőzés legyen. Ez nem vezet sehova, sok játékos meg fog sérülni. Nem tudom, hogy változik-e ez valaha, mindenesetre nekünk készen kell állnunk, regenerálódnunk kell, és a lehető legjobban kell teljesítenünk.”

Szerződéshosszabbítás: „Sokszor elmondtam már, hogy nagyon jól érzem magam a Real Madridban, és itt szeretném befejezni a karrieremet. Meglátjuk, hogy mi történik majd. Mindig ugyanazt mondom. Addig maradok, ameddig úgy érzem, hogy segíthetem a csapatot. Nyilvánvalóan itt szeretnék maradni, de ez sok dologtól függ.”

<<<Zidane nyilatkozatát ide kattintva elolvashatod>>>

Ramos szerződése: „Az, hogy beszélnek róla, nem zavar minket. Ez a klub és a játékos dolga. Nem kell elmondanom, hogy Sergio milyen fontos játékos a klub számára, és úgy gondolom, hogy egyezségre fognak jutni, ő pedig velünk marad.”

Ødegaard: „Szerintem jól teljesít, jól dolgozik. Volt néhány sérülése, de már egy ideje együtt dolgozik velünk. Nagyszerű srác, rendkívül tehetséges. A képességeivel és a tudásával rengeteget fog segíteni nekünk. Egyszerűen nyugodtnak kell maradnia, élveznie kell a játékot, és a legjobbját kell nyújtania.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK