2021. June 24., Thursday

Casemiro: Az utolsó pillanatig küzdöttünk, ezen az úton kell folytatnunk

  • K. Matyi
  • Oct. 28, 2020, 9:38 a.m.
2-2-es döntetlennel folytatta szereplését a Bajnokok Ligájában a Real Madrid. A királyi gárda a Mönchengladbach vendégeként szerezte meg első pontját a sorozatban. A találkozó után Casemiro és Courtois válaszolt az újságírók kérdéseire.

Casemiro

A mérkőzés
„Jól irányítottuk a mérkőzést, két helyzetük volt, amiből gólt is rúgtak, de szerintem jól játszottunk. A végsőkig küzdöttünk és ezt az utat kell követnünk. Az ellenfelünk is remekül játszott, ez a Bajnokok Ligája és tudjuk, hogy minden találkozó nehéz.”

„Mindig csapatként tekintek magunkra. Ha a labdarúgásról beszélünk, a csapatra kell gondolnunk, nem az egyénekre. Tudtommal egyedül így lehet játszani. Keményen dolgoztunk, az utolsó pillanatig harcoltunk, ezt pedig remekül csináltuk, a végsőkig küzdöttünk az eredményért.”

Továbbjutás
„Ez a címer megkövetel valamit az embertől. Tudjuk, hogy a tabellán nem állunk előkelő helyen, de ez fontos. Mindannyian nagyon keményen dolgoztunk és rengeteg erőfeszítést tettünk a győzelem érdekében. Fejlődnünk kell, dolgozunk kell még ezen.”

>>>Zidane meccs utáni nyilatkozatát itt tudod elolvasni<<<

Courtois

A mérkőzés
„Nagyon jól játszottunk, nálunk volt a labda és rengeteg helyzetet alakítottunk ki, csak gólt nem tudtunk szerezni. Az első góljuk előtt a középpályán veszítettünk labdát és nagyon gyorsan támadásba lendültek, ez a legnagyobb erősségük; a második találat is ilyen volt. Ez szégyen, mert nagyon jók voltunk. A küzdeni akarásunk és a szellemiségünk fantasztikus volt, emiatt szereztünk ma pontot.”

Menetrend
„Most a 94. percig arra koncentráltunk, hogy gólt szerezzünk és ne veszítsük el a hitünket, mert ez a futball lényege. Mindig hinned kell magadban, az utolsó pillanatig. Az előttünk álló napokban pihennünk kell, mert utána a Huesca érkezik hozzánk és győznünk kell. Aztán egy kulcsfontosságú találkozó következik az Inter ellen. Nem állunk meg, folytatnunk kell tovább.”


  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): K. Matyi

Olvastad már?

Sergio Ramos: Még visszatérek

Sergio Ramos: Még visszatérek

June 17, 2021, 4:31 p.m.

Gyászhír: Luis del Sol

Gyászhír: Luis del Sol

June 21, 2021, 9:27 a.m.

VIDEO - Köszönjük, Kapitány!

VIDEO - Köszönjük, Kapitány!

June 17, 2021, 11:03 a.m.

Hozzászólások

Tabella