Juni Calafat a Chelsea és a Liverpool radarján

Ødegaard, Vinícius, Rodrygo, Militão, Valverde... Mindannyian egy embernek köszönhetik, hogy a Real Madridban szerepelhetnek. A brit sajtó szerint ez a személy más klubok érdeklődését is felkeltette.

Legnagyobb részt az együttes játékosmegfigyelőjének, Juni Calafatnak köszönhető, hogy az olyan fiatal sztárok, mint Rodrygo vagy Vinícius, a Santiago Bernabéuba kerüljenek. Munkája más egyesületek számára is rendkívül hasznos lehetne, így nem csoda, hogy több klub is érdeklődik iránta.

A Liverpool és a Chelsea is szemet vetett rá

Az olyan játékosok felfedezése, mint Martin Ødegaard, Fede Valverde, Rodrygo és Vinícius, nagy elismerést jelentenek Calafatnak az európai futball világában. És most néhány nagy klub szemet vetett a szakemberre.

A The Telegraph információi szerint angol csapatok csábítják a Real megfigyelőjét. A Premier League-ben szereplő Chelsea és Everton, valamint a Bajnokok Ligája regnáló bajnoka, a Liverpool is szívesen látná stábjában a brazil szakembert.

Marcelo, Rodrygo, Casemiro, Vinícius, Militao

A Real legutóbbi szerzeménye a 18 éves brazil tehetség, Reinier, akit a héten mutattak be a szurkolóknak. A játékos nagy segítséget jelenthet a blancóknak, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy kihozzák belőle a maximumot.

Tekintve, hogy az átigazolási díjak felfoghatatlan mértékben elszabadultak az elmúlt években, a fiatal és tehetséges játékosok potom pénzért való megszerzése kulcsfontosságú a topklubok jövője szempontjából. Juni Calafat vezetésével a madridi akadémia rengeteget fejlődött, és ez közvetlen hatást gyakorol az első csapatra is. Nem véletlen tehát a szakember népszerűsége, a kérdés már csak az, hogy hosszú távon is sikerül-e megtartania őt a Real Madridnak.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK