Rüdiger: Megtiszteltetés Ancelottival dolgozni

Hivatalos bemutatását követően Antonio Rüdiger a RealMadridTV-nek adott rövid interjút.

„Először is borzasztó hálás vagyok, amiért itt lehetek. Olyan, mintha álmodnék, de mindez mégis valóságos. Hihetetlen öröm számomra, hogy a csapat tagja lehetek. Életemben nem láttam még ehhez fogható helyet, egyszerűen lenyűgöző az edzőközpont. Izgatott vagyok, alig várom, hogy megkezdhessem a munkát. Úgy hiszem a klub jelentőségével mindenki tisztában van, illetve láthatja is, ha a hátam mögötti vitrinre pillant. Mindig mondtam, hogy a Bajnokok Ligája elválaszthatatlan a Real Madridtól, ez a klub ebben a sorozatban mutatja meg igazi arcát.”

„Ancelottinak, az edzőnek kétségtelenül komoly szerepe volt abban, hogy ide igazoltam. Miután beszéltem vele, meggyőződésemmé vált, hogy a Real Madridhoz szeretnék csatlakozni. Természetesen mindentől függetlenül az, amit ez az intézmény képvisel, kellő csáberővel bír, ez nyilvánvaló.”

„Karakteres játékos vagyok, de úgy hiszem, az a legjobb, ha másokra bízom a megítélésemet, s nem beszélek magamról túl sokat. Egy játékos sebességén már nehéz javítani, de szerencsére jó génekkel vagyok megáldva és ennek nagyon örülök. A pályán kizárólag a feladatomra, a futballra koncentrálok, ellenben magánemberként szeretek viccelődni, nevetni, szeretem jól érezni magam. Leginkább persze magamon nevetek a legtöbbet. Tekintettel arra, hogy Toni Kroos már egy ideje a csapat tagja, én azonban nem szeretem, ha Antoniónak hívnak, így marad a Rudi.”

„Itt olyan játékosokról van szó, akik épp most nyerték meg a Bajnokok Ligáját, közülük például Nacho épp ötödik alkalommal. A tapasztaltak és fiatalok – mondjuk, mint Militão, aki már most nemzetközileg elismert és rengeteg mérkőzést tudhat a háta mögött – kiváló egyvelegéről beszélhetünk. Tényleg alig várom, hogy megkezdhessem az edzéseket.”

„Kroosszal nem kommunikáltam sokat, annál többet beszéltem Mateo Kovačić-csal, aki sokat mesélt a Real Madridról, hiszen állandó kapcsolatban van Modrić-csal. Azt mondta: „Menj és élvezd ki, ez egy fantasztikus lehetőség a számodra.” Soha egyetlen rossz szót nem hallottam a Real Madridról.”

„Megtiszteltetés Carlo Ancelottival dolgozni. Meggyőződésem, hogy sokat tanulhatok tőle és még inkább remélem, hogy hozzásegít egy újabb BL-győzelemhez.”

„Beszélgetés Ronaldóval? A 2002-es Németország elleni világbajnoki döntőben jellegzetes frizurával lépett pályára. Akkoriban számunkra, akik gyerekként az utcán rúgtuk a bőrt, Ronaldo volt a példakép. Amikor aláírtam a szerződésemet, videóhívás keretében beszélhettem vele. Egyszerre voltam boldog és borzasztóan ideges.

„Hamarosan találkozunk. ¡Hala Madrid!”

Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK