Boldog karácsonyt és boldog új évet kíván a Real Madrid

Florentino Pérez, Zinédine Zidane, Pablo Laso, Sergio Ramos, Marcelo, Felipe Reyes és Sergio Llull küldte jókívánságait a madridistáknak az ünnepek alkalmából.

Florentino Pérez:
„Ahogy mindannyian tudjuk, a Real Madrid egy egyetemes érzés, ami emberek millióit köti össze világszerte. A tagjainknak és szurkolóinknak nagyon boldog ünnepi időszakot kívánok a családjaik, szeretteik körében.”

Pérez

„Ezek nagyon különleges napok, amelyeken nem szabad megfeledkeznünk az egyik legfontosabb értékünket, az összetartást. Mindannyian büszkék vagyunk a Real Madrid Alapítvány által végzett jótékonysági munkára. 80 országban vagyunk jelen azok számára, akiknek a legnagyobb szüksége van ránk, különösen igaz ez azokra a gyerekekre, akik számára a társadalmi kirekesztés komoly kockázatot jelent.”

„Az új esztendőre jó egészséget, munkát és boldogságot kívánok mindenkinek. Azt szeretnénk, ha a 2020 trófeákban gazdag lenne a labdarúgócsapatunknak és a kosárlabda szakosztálynak is. Mindig fejben tartjuk a mottónkat, vagyis azt, hogy soha nem adjuk fel. Továbbra is ugyanolyan elánnal dolgozunk azért, hogy a Real Madrid legyen a világ legjobban kedvelt és csodált sportintézménye. Boldog ünnepeket mindenkinek!”

Zinédine Zidane:
„Szeretnénk ugyanebben az ütemben folytatni és továbbra is olyan eredményeket elérni, amik lehetővé teszik, hogy minden sorozatban versenyben maradjunk. Nem fogok semmi mást kérni, mert mindannyian nagyon koncentrálunk a feladatunkra, és ez a legfontosabb egy edző számára.”

„Tudjuk, hogy mennyire fontosak a szurkolóink, ezért mindent megteszünk, hogy büszkévé tegyük őket. Így leszünk képesek fontos dolgokat elérni ebben az évben.”

Zidane

Pablo Laso:
„Mind a magánéletben, mind a szakmában a legfontosabb dolog az egészség. Ha ez megvan, akkor kérhetsz ezer dolgot is. Szeretném, ha a csapat ugyanolyan versenyképes maradna, mint az elmúlt években, és sok olyan sikert ér el, ami boldoggá teszi a madridistákat.”

Laso

Sergio Ramos:
„Azt szeretnénk, ha a 2020 szakmai szempontból rendkívül sikeres év lenne az egész csapat számára, és nem lennének sérülések. Úgy kezdjük az évet, hogy minden sorozatban versenyben vagyunk. Szeretnénk az idény végén jó eredményt elérni a bajnokságban, a BL-ben és a Király-kupában is. A magam szempontjából azt remélem, hogy továbbra is elkerülnek a sérülések és annyi meccset tudok játszani, amennyit csak lehetséges, hiszen ez tesz boldoggá.”

Ramos

Marcelo:
„Az új esztendőre jó egészséget kívánok mindenkinek, hiszen enélkül lehetetlen elérni azt, amit szeretnél. Emellett sok sikert, örömöt és csupa jó dolgot. A magam részéről jó egészséget és a sérülések elkerülését szeretném. Hogy legyünk boldogok, élvezzük az életet, amennyire lehet, különösen a pályán, ami a legszebb dolog.”

Marcelo

Felipe Reyes:
„Én csak annyit kérek, ami a legfontosabb dolog, jó egészséget a családomnak és a szeretteimnek. Szakmai szinten legyen ez egy sikerekkel teli esztendő, melynek során sok trófeát nyerünk és együtt ünnepelhetünk a madridistákkal.” 

Reyes

Sergio Llull:
„A magam részéről mindenkinek jó egészséget és a sérülések elkerülését kívánom. Reméljük, hogy szakmailag sikeres évünk lesz. 100%-ot beleadva fogunk harcolni azért, hogy sok címet nyerjünk és együtt ünnepelhessük azokat a szurkolóinkkal.”

Llull

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK