2022. June 25., Saturday
tól ig

2022-04-20 13:43 Guti: "Ramos tisztában van azzal, hogy tévedett. Alapvetően nem a vele történtek, vagy a szerződése miatt, hanem mert hagyta elhúzódni a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalásokat. Túl sokáig gondolkodott, s azt hitte, hogy végül úgyis az ő akarata fog érvényesülni. Nem vette észre, hogy Florentino Pérez számára a Real Madrid mindenek felett áll, épp ezért van az, hogy a klub egy bizonyos kor felett évről évre hosszabbítja meg a játékosok szerződését. Sergio nyilván bánja a kialakult helyzetet, hiszen a Real Madrid legendája volt, egyike azoknak a labdarúgóknak, akik innen vonulhattak volna vissza. Ő ezzel a lehetőséggel nem tudott élni és a hátsó ajtón kényszerült távozni. Kellemetlen búcsú volt ez a számára, de az embernek időről időre döntéseket kell hoznia, amelyek között lesznek jók és rosszak is."

2022-03-11 20:54 Luka Dončić, a Real Madrid egykori kosárlabdázója: "Igen, láttam a mérkőzést. Elképesztő volt, tizenhat perc alatt három gól. Hihetetlen, amit Benzema művelt, de az is, ahogy Modrić játszott a meccsen."

2022-03-11 11:23 Míchel, a Real Madrid egykori labdarúgója: "A PSG egy kirakatcsapat, alkalmatlan arra, hogy felvegye a versenyt a nagyokkal. Nem volt kétségem afelől, hogy a Real Madrid jut tovább."

2022-03-11 11:11 Buffon a Donnarumma-esetről: "Európában általában egy ilyet nem fújnak le, de Olaszországban a VAR közbeavatkozása esetén talán igen. Donnarumma helyében én is pipa lettem volna. Benzema akadályozta a kapust, és fordított esetben valószínűleg a madridiak is reklamáltak volna. Ha Gigi ebben a szituációban tiszta fejjel gondolkodik, és egy kicsit rafkósabb, akkor elesik és a földön marad. Ő azonban őszinte volt, az eset után azonnal felpattant. Mindazonáltal az ilyen típusú hibák nagyon hasznosnak tudnak bizonyulni, és egyértelműen a játékos fejlődését szolgálják."

2019-09-11 16:29 Juanma Rodriguez, a MARCA újságírója: "Mindenki jegyezze meg egy életre: a Sevilla tartományban, Camasban született Sergio Ramos egy átkozott legenda. Lehet, hogy támadhatna kevesebbet, beszélhetne szebben vagy tölthetne kevesebb időt a tükör előtt, d eegy átkozott legenda. Minden tiszteletem Mr. Ramosé, PSanyolország büszkeségéé, aki egy nemzeti ikon, a válogatott legendája. Talán minden idők legjobb spanyol labdarúgója - ezt a számok is bizonyítják."

  • Forrás: MARCA
  • Szerző(k): KK

2016-12-14 14:24 Paco Buyo: "Kétféle televíziós szakkommentátor létezik: aki a Barcelonával, és aki a Real Madrid aktuális ellenfelével szimpatizál."

Tabella