tól ig

2019-01-25 11:19 Bernd Schuster, a Real Madrid egykori játékosa és edzője: „Vinícius játéka nagyon tetszik. Azt hiszem nagy dolgokat fog véghez vinni a Real Madridnál.”

2019-01-25 11:16 Bernd Schuster, a Real Madrid egykori játékosa és edzője: „Isco és Solari között komoly problémának kell lennie, ha a spanyol nem vitathatatlan kezdőjátékos.”

2019-01-25 10:57 Bernd Schuster, a Real Madrid egykori játékosa és edzője: „Minden csapatban akad három-négy olyan játékos, akiknek gondjuk van a testsúlyukkal. A Real Madridnál töltött időm alatt Marcelo egy volt közülük. Ha egy játékos hajlamos a hízásra, komoly figyelmet igényel, különösen akkor, amikor sérült. Ez bárkivel megtörténhet, lásd Sneijdert. A kilók könnyedén jönnek, azonban roppant nehéz megszabadulni tőlük.”

2017-11-07 01:24 Bernd Schuster: „Nagyon sajnálom Álvaro Morata távozását. Ez a transzfer érzékenyen érintette a Real Madridot, de Zidane-nak több lehetőség is a rendelkezésére áll, hogy megoldja a csatárgondokat.”

2017-04-28 23:30 Bernd Schuster: „Iscónak és Asensiónak helyén van az esze. Nem gondolnak magukról túl sokat. Volt egy őrült, aki azt hitte magáról, hogy olyan jó, mint Maradona és Cristiano Ronaldo együttvéve, de ő már elhagyta Madridot.”

2017-04-20 12:35 Bernd Schuster: „Az El Clásicó a világ egyik legfontosabb mérkőzése. Minden játékos el akar jutni erre a szintre. Neymar nagy veszteség a katalánoknak és a Barcelona meg fogja érezni a BL-ből való kiesés mentális hatását, de a Madridnak nem lesz könnyű dolga. Ha képesek a győzelem kiharcolására, akkor azzal eldől a bajnoki versenyfutás. Sorsolás? Az Atleti-drukker barátaim azt mondják, hogy nem akarnak még egy döntőt a Real Madrid ellen. Biztos vagyok benne, hogy az eldöntőben madridi derbit láthatunk majd. Zidane? A világ legjobb kerete nem garantálja a sikereket, de ő tudja, hogy hogyan vezesse a játékosait.”

2017-04-11 00:37 Bernd Schuster: „Cristiano Ronaldo elvesztette a góléhségét. Néhány szezonnal ezelőtt még akkor is próbált hálóba találni, ha a Real Madrid 4-0-ra vezetett. Ma már nem teszi ezt. BL? Ancelotti nagyon meg fogja nehezíteni a Real Madrid dolgát.”

2016-08-19 12:56 A Marca szerint a Real Madrid legfőbb célja a bajnoki cím megnyerése a következő idényben. Ehhez azonban elengedhetetlen a jó kezdés, ennek megfelelően Zidane is arra törekszik, hogy néhány elődjével ellentétben kiválóan kezdje a szezont, és megpróbálja megismételni Bernd Schuster eredményét, aki az első hét meccséből hatot megnyert és egyen ért el döntetlent a csapattal.

2016-03-29 14:19 Bernd Schuster volt az utolsó edző, aki győzelemmel debütált a Real Madrid kispadján a Camp Nou-ban (0-1). Azóta Juande Ramos, Pellegrini, Mourinho és Ancelotti is vereséget szenvedett az első barcelonai klasszikusán.

  • Forrás: AS
  • Szerző(k): DG

Tabella