tól ig

2019-07-05 11:01 Reguilón már Sevillában van! Az orvosi vizsgálatok és a papírok aláírása után bejelentik a transzfert. A fiatal hátvéd kölcsönbe távozik, vásárlási opció nélkül.

2019-07-04 22:42 Monchi, a Sevilla sportigazgatója: „Ha minden a terv szerint halad, Reguilón hamarosan megérkezik és részt vesz az orvosi vizsgálatokon. A tárgyalások előrehaladott állapotban vannak.”

2019-06-24 16:28 Az ABC úgy tudja, a játékoseladások elrendezése után a Real Madrid vezetősége szerződéshosszabbítási ajánlatot fog letenni Benzema, Varane, Casemiro és Valverde asztalára. Reguilón is új kontraktust kaphat, de ez attól függ, hogy csak kölcsönbe távozik-e.

2019-06-19 12:53 A MARCA szerint a Sevilla új edzője, Lopetegui szeretné megszerezni Reguilónt a Real Madridtól. A spanyol tréner első számú balhátvédként számolna a fiatal játékossal, aki azonban a hírek szerint csak kölcsönben távozna az andalúzokhoz, s egyúttal visszautasítaná a Németországból beérkezett ajánlatait.

  • Forrás: El Chiringuito de Jugones; MARCA
  • Szerző(k): K. Kristóf

2019-06-09 13:14 A MARCA szerint a Real Madrid szabad kezet adott Marcelónak a jövőjével kapcsolatban: vagy távozik, vagy marad és megküzd a helyéért Ferland Mendyvel. A brazil hátvéd döntése Reguilón és akár még Theo Hernández sorsára is hatással lehet.

2019-06-05 01:48 Spanyol újságírói értesülések szerint a Sevilla egyre nagyobb érdeklődést mutat Sergio Reguilón iránt, akinek minden jel szerint távoznia kell a Real Madridból. A sevillaiak már fel is vették a kapcsolatot egy meg nem nevezett személlyel Regu közvetlen környezetéből. A dolog könnyen elképzelhető, hiszen éppen most nevezték ki Lopeteguit a csapat élére, aki egyértelműen kedvelte Reguilón játékát a Real Madridnál.

2019-06-02 19:51 A hírek szerint számos csapat érdeklődik Reguilón iránt, többek között az Alavés, a Leganés és a Borussia Dortmund.

2019-05-22 23:52 Sergio Reguilón: „Meg fogok küzdeni az álmomért, ami az, hogy a Real Madrid első csapatának játékosa maradjak. Sosem tudhatod, hogy mit hoz a jövő, de maradni szeretnék, és ezért harcba fogok szállni.”

2019-05-21 14:39 Az AS a keret valamennyi tagjának jövőjével kapcsolatban megkérdezte az olvasóit. A kérdés egyszerű volt: menjen vagy maradjon? A leglátványosabb eredmények (>75%) Navas, Carvajal, Odriozola, Ramos, Reguilón, Brahim és Vinícius (maradjanak), valamint Mariano és Bale (menjenek) esetében születtek.

2019-05-15 05:39 A MARCA úgy tudja, a Real Madrid az alábbi játékosoknak keres új klubot: Navas, Reguilón (visszavásárlási opcióval), Vallejo, Theo, James, Ødegaard (visszavásárlási opcióval), Llorente, Kovačić, Óscar, Bale, Mayoral és De Tomás végleg. Lucas, Mariano, Isco és Brahim sorsa egyelőre kétséges.

2019-05-11 11:48 A MARCA továbbra is állítja, hogy a Real Madrid erőteljesen dolgozik Ferland Mendy leigazolásán. A klub általános igazgatója, José Ángel Sánchez, és Juni Calafat, az átigazolásokért felelős igazgató már túl vannak egy franciaországi látogatáson, ahol a Lyon vezetőségével tárgyaltak az esetleges transzferről. A Zizou által kiszemelt 23 éves balhátvéd piaci értékét 45 millió euróra taksálja Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke. Szintén fontos, hogy amennyiben Mendy érkezik, akkor Reguilón kölcsönbe vagy visszavásárlási opcióval távozik. Az AS ezzel szemben arról ír, hogy a klub Achrafot akarja Marcelo cseréjének a következő szezonra, de ehhez a Dortmund beleegyezése is szükséges. Theo Hernández biztosan távozik, vélhetően a Napoliba.

2019-05-10 13:27 Sergio Reguilón lábujjsérülést szenvedett a csapat keddi edzésén, mikor az egyik társa véletlenül megtaposta a lábfejét. A fiatal hátvéd egyik lábkörme befúródott a lábujj húsába, emiatt tegnap orvosi beavatkozásra volt szükség, hogy teljesen eltávolítsák a problémás körmöt. Ezzel a sérüléssel vélhetően véget ért Reguilón szezonja.

2019-05-09 12:21 Az AS úgy tudja, Zizou szeretné idő előtt, már most nyáron visszahívni Achrafot a Borussia Dortmundtól. A francia mester elképzelései szerint a marokkói az ideális posztrivális Marcelo számára. Ez azt jelenti, hogy Theo Hernández biztosan véglegesen távozni kényszerül, ami pedig az idei szezonban kiválóan teljesítő Reguilónt illeti, ő vélhetően kölcsönbe megy, vagy visszasárlási opcióval távozik.

2019-04-23 08:26 A MARCA szerint lassan körvonalazódik, hogy kik az első játékosok, akikre nem számít Zidane a következő idénytől. Marcos Llorente, Dani Ceballos és Sergio Reguilón csak nagyon kevés lehetőséget kaptak eddig a francia irnyítása alatt, ezért a spanyol napilap úgy véli, hogy számukra nem lesz hely a következő idénybeli keretben. A hírek szerint Ceballost a Lazio két éves kölcsönszerződéssel csábítja.

2019-03-21 21:29 Reguilón: „Még mindig a szüleimmel élek, illetve a régi barátaimmal töltöm a szabadidőmet. Megpróbálok két lábbal a földön maradni és nem változtatni azokon a dolgokon, amiket eddig csináltam. Ami Marcelót illeti, ő egy rendes srác, nagyon jól kijövünk egymással. Ő a Real Madrid első számú balhátvédje.”

2019-03-17 16:55 Jön a válogatott szünet! Összesen 13 játékos kapott behívót hazájának nemzeti tizenegyébe a Real Madridból: Ramos, Asensio és Ceballos (Spanyolország), Vallejo és Reguilón (Spanyolország U21), valamint Kroos, Courtois, Navas, Modrić, Bale, Casemiro, Fede Valverde és Varane.

2019-03-07 20:41 A MARCA szavazást indított annak kapcsán, hogy a szurkolók kit tartanának meg, valamint kit küldenének el a jelenlegi keret játékosai közül. A voksolók 90 százaléka szavazott Vinícius megtartására, őt szorosan követte Reguilón, Carvajal, Varane és Keylor Navas. A legtöbben (92%) Gareth Bale-től válnának meg, aki mellett Vallejo, Marcelo, Kroos, Mariano és Benzema is befért a legkevésbé marasztalni kívántak közé.

2019-01-27 11:13 Az AS szerint a Real Madrid hamarosan új szerződéssel (és természetesen megemelt fizetéssel) jutalmazza majd a remekül teljesítő Sergio Reguilónt. A fiatal védő jelenlegi kontraktusa 2020-ig érvényes.

2019-01-18 08:15 A MARCA szerint Marcelo felülírta Solari utasítását a Leganés elleni mérkőzésen. Az argentin szakember kérése az volt, hogy Reguilón legyen hátul, Marcelo pedig a pálya közepén, a bal szélen. Marcelo azonban megcserélte a szerepeket, és amikor Solari számon kérte Reguilónon a változást, majd kérte az eredeti felálláshoz való visszatérést, a brazil nem engedelmeskedett, így végül a játékosok elképzelése szerint folyt tovább a játék.

2018-11-20 19:42 A mai edzés középpontjában az erőnléti felkészülés állt, a súlyosabb sérültek (Nacho, Casemiro és Reguilón) pedig a rehabilitációs programjuk keretén belül folytatták a munkát.

Tabella