tól ig

2019-02-27 08:44 Griezmann: „Hogy ki az a védő, akivel a legnehezebb volt összecsapni a pályafutásom során? Pepét mondanám. Mindig ott lohol a nyakadon, mindig ott terem előtted és nagyon nehéz átjátszani. Minden idők legjobbja? Ez a kortól is függ. Messit vagy Cristianót mondanám, de soha nem láttam élőben pelét vagy Maradonát. Nem egyszerű kérdés, hiszen mindenkinek megvan a saját stílusa. Ott van Zidane is... ő még világbajnokságot is nyert, míg Messi és Ronaldo nem.”

2019-01-10 23:34 Pepe: „Amikor megérkeztem a Real Madridba, védőtemető volt. Azok, akik előttem érkeztek, nem tudtak kiharcolni állandó helyet maguknak. De a Porto felkészített erre. 10 idényt töltöttem el Madridban. Nagyszerű középső védők csatlakoztak a klubhoz, de egyikük sem tudott úgy bebetonozni magát, mint én.”

2019-01-10 23:34 Pepe: „Nagyszerű volt ennyi idő után újra látni Ikert. Boldognak tűnt és ez engem is boldoggá tesz. Amikor a Madridba igazoltam, meséltem neki az itteni életről. Lehet, hogy végül ez is közrejátszott a döntésében, amikor ide igazolt. Nem tudom. Amikor először érkeztem meg Spanyolországba, megkérdezte, hogy beszélek-e spanyolul. Mondtam neki, hogy nem. Az első nap, amikor visszatértem ide, megkérdeztem tőle, hogy tud-e portugálul. Azt mondta, hogy megérti, de beszédben még bizonytalan. Szóval akkor jobb vagy, mint én a madridi érkezésemkor!” (nevet)

2018-11-19 16:11 Chiellini az olasz-portugál mérkőzés után: „Számomra meglepő, hogy Pepe jelenleg a Beşiktaş játékosa. Hiába telik az idő, ő még mindig ugyanolyan magas szinten teljesít.”

2018-09-12 22:33 A Real Madrid korábbi játékosát, Pepét választották a török bajnokság legjobb védőjének a 2017/18-as idényre vonatkozólag. Gratulálunk!

2018-09-01 13:18 Egy kis érdekesség: Fábio Coentrão távozásával a világ legbefolyásosabb játékosügynökének, Jorge Mendesnek jelenleg egyetlen ügyfele sincs a Real Madridnál. Pedig korábban volt olyan szezon, amikor öt játékos (Pepe, Cristiano Ronaldo, Coentrão, James Rodríguez és Ricardo Carvalho) is az ő képviseltjei közé tartozott.

2018-08-18 22:28 Alfredo Relaño, az AS igazgatója: „A madridistákat meglepetésként érték az elmúlt évek transzferei. Pepe, James, Morata és Mariano két éve, Cristiano és Kovačić pedig most távozott. Az érkezők közül egyedül Asensióra igaz, hogy bevált, és persze ott van Courtois és Odriozola, akik vélhetően fényes jövő előtt állnak. Lopetegui egy védőt (Vallejo sérülékenysége miatt), egy középpályást és egy csatárt is kért a klubtól, a szurkolók pedig támogatják őt. Meglátjuk, hogy mi lesz. Annyit legalább elmondhatunk, hogy az Inter biztosan lemaradt Lukitáról.”

2018-02-20 19:03 Pepe: „A Real Madrid szurkolói kizárólag szeretetet adtak nekem az elmúlt évtizedben, hiszen tudták, hogy milyen elkötelezett voltam a klub színeinek, értékeinek megvédése iránt. Sosem fogom elfelejteni a Madriddal megnyert trófeáimat. A Tizedik? Nehéz lenne szavakba önteni, hogy milyen érzés volt diadalmaskdoni a világ legrangosabb versenysorozatában. A Real Madrid akkor már nagyon hosszú ideje harcolt a jubileumi BL-trófea elhódításáért. Megtiszteltetés, hogy én is részese lehettem ennek. Ez sokkal több, mint amit egy átlagos labdarúgó kívánhat.”

2018-02-07 18:02 Pepe: „Amikor a Porto játékosa voltam, az edzőm azt mondta, hogy ne igazoljak Madridba, mert a hátvédek nagyon ritkán lesznek sikeresek és elismert játékosok annál a csapatnál. Egyetlen hátizsákkal érkeztem meg a spanyol fővárosba, egy újságíró pedig azt kérdezte tőlem a reptéren, hogy vissza fogom-e hozni az értem fizetett pénzt. Úgy érzem, hogy megtettem.”

2017-12-21 12:49 Pepe: „Nagyon boldog vagyok Törökországban. Több ajánlatom is volt, de örülök, hogy nem anyagi szempontok alapján hoztam meg a döntésemet. Quaresma csupa jót mesélt az itteni életről, és elmondhatom, hogy minden szava igaz volt. Real Madrid? Egy egész évtizedet töltöttem el a spanyol fővárosban. Továbbra is madridista vagyok, és az is maradok életem végéig. Minden labdarúgónak hasonló karriert kívánok, mint az enyém. Cristiano Ronaldo? Olyan számomra, mint egy édesapa, emellett pedig ő a világ legjobb játékosa.”

2017-11-21 15:01 Pepe: „Természetesen örülnék neki, ha Cristiano Ronaldo is a Beşiktaşhoz igazolna. Nagyon jó barátok vagyunk. A pályán kívül ő egy teljesen normális ember, átlagos vágyakkal és szokásokkal. Amikor rossz színben próbálják őt feltünteni a médiában, akkor mindig arra gondolok, hogy ez biztosan csak egy újabb hazugság. Az emberek anélkül beszélnek róla, hogy ismernék a valódi énjét. A nyári események? Több nagy klub is érdeklődött irántam, de az itteni projekt tetszett a legjobban.”

2017-11-17 13:39 Anael Ferreira, Pepe édesapja: „Ez a klub mindent kisajtol belőled. Amikor már meguntak téged, és nem akarnak többé a csapatban látni, akkor elkezdenek másképp kezelni. Amikor egy játékos a pályafutása végéhez közeledik, arra koncentrál, hogy javítson a feltételeken, a jövőre való tekintettel. Amikor már csak egy év van hátra a kontraktusodból, a klub általában megkeres téged a hosszabbítás érdekében, Pepét viszont egy ideig senki sem kereste. Amikor végül megtették, ugyanazt a pénzt ajánlották neki, mint amennyit addig keresett. A fiam úgy döntött, hogy visszautasítja az ajánlatot és távozik.”

2017-09-28 17:56 Cristiano Ronaldo is megkapta saját behívóját a portugál válogatott Andorra és Svájc elleni mérkőzéseire. A Real Madrid korábbi játékosát, Pepét szintén beválogatta Fernando Santos szövetségi kapitány.

2017-09-13 17:35 Pepe: „Nem vagyok szomorú amiatt, hogy távoztam a Real Madridból. Ez már a múlt. Nagyon, nagyon, nagyon jól éreztem ott magam, ahogy Portóban és a Marítimóban is, de most a jelenre és a Beşiktaşra szeretnék koncentrálni. Élvezni akarom a labdarúgást.”

2017-09-08 16:05 Pepe: „A Real Madrid az életem csapata, de az ottani szurkolók sokkal kevésbé fanatikusak, mint itt, a Beşiktaşnál. Madridban gyakran előfordult, hogy nekünk, játékosoknak, saját magunkat kellett motiválnunk.”

2017-07-09 08:35 A COPE szerint a klub vezetősége nem mondott le arról, hogy hivatalosan is elbúcsúztassa Pepét a Bernabéuban, megköszönve neki az elmúlt egy évtizedes munkáját.

  • Forrás: COPE
  • Szerző(k): KK

2017-07-06 11:25 Pepe: „Ami azt a bizonyos Getafe elleni mérkőzést illeti, történt valami abban a pillanatban, de megbűnhődtem érte. Azóta folyamatosan elítélnek, megbélyegeztek, elkönyveltek egy durva játékosként. Ugyanakkor mindig megteszek minden tőlem telhetőt, hogy megvédjem a kapumat.”

2017-07-06 11:20 Pepe: „Tíz csodálatos évet töltöttem Madridban. Ott született mindkét lányom, nyertem három Bajnokok Ligáját és három bajnoki címet is. Imádom a Real Madridot, és a csapat szurkolóit is.”

2017-07-04 12:15 A CNN törökországi kirendeltségének információi szerint ma kulcsfontosságú találkozóra kerül sor Pepe és a Beşiktaş képviselői között. Az isztambuli klub mindenképpen szeretné megkaparintani az Európa-bajnok hátvédet, még a PSG előtt, így akár még évi egy 10 millió eurós fizetésbe is hajlandóak lennének beleegyezni, nem beszélve az aláírási bónuszról, és a további prémiumokról.

2017-07-02 10:32 Mivel Pepe szerződése június 30-án hivatalosan is lejárt, így 10 év után először nincs gazdája a 3-as meznek, amely így szabadon választható a csapat tagjai számára.

2017-07-01 15:48 A MARCA – cáfolva a franciaországi híreket – arról számol be, hogy megakadtak a tárgyalások Pepe és a PSG képviselői között, így a portugál hátvéd minden bizonnyal Beşiktaş csapatát fogja erősíteni a következő szezonban. Ha minden igaz, Pepe a jövő héten fog Isztambulba utazni, hogy véglegesítsék az üzletet.

2017-07-01 02:50 A francia Canal+ szerint már végérvényesen eldőlt, hogy Pepe a PSG játékosa lesz a következő idényben.

2017-06-29 20:02 Pepe: „Cristiano a válogatott csapatkapitánya. Rengeteg áldozatot hozott már meg a nemzeti csapat segítése érdekében, ám a Chile elleni vereségünket követően a gyermekeihez utazott az Egyesült Államokba. Az apaság Isten áldása. Nagyon örülünk a boldogságának. Nekem már elmondta korábban, hogy gyermekei születtek, de a legtöbbünk még nem tudott róla.”

2017-06-26 19:59 Az AS is megerősíti, hogy a Beşiktaş nem fogadta el a Pepe által támasztott fizetési igényeket. Az Európa-bajnok portugál hátvéd iránt még a PSG és a Juventus érdeklődik.

2017-06-26 17:22 A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, Pepe jövője továbbra is kérdéses, a PSG után ugyanis az isztambuli Beşiktaş sem hajlandó rábólintani a portugál hátvéd anyagi követeléseire.

2017-06-25 12:28 Olasz lapértesülések szerint a Beşiktaş két éves szerződést és tízmillió eurós fizetést ajánlott Pepének. Időközben az Inter is érdeklődik a játékos iránt, ám az ajánlatuk nem tud versenyezni a török klubéval.

  • Forrás: sport.sky.it
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2017-06-23 12:56 Egybehangzó török sajtóértesülések szerint az isztambuli Beşiktaş egyik képviselője, Ahmet Bulut jelenleg is Lisszabonban tartózkodik, hogy Pepe lehetséges szerződtetéséről tárgyaljon Jorge Mendesszel. Ha hihetünk a híreknek, a török klub jó esélyekkel vág bele a tárgyalásokba, Pepe ugyanis legalább kétéves szerződést szeretne kapni, a PSG pedig valószínűleg nem adná ezt meg neki.

2017-06-20 19:12 Pepe: „Cristiano jelenleg kizárólag a konföderációs kupára koncentrál. Nagyon motiválja őt a győzelem gondolata. A jövőm? Még senkivel se állapodtam meg.”

2017-06-19 10:07 A MARCA tudni véli, hogy Pepe is próbálja meggyőzni Cristianót a távozásról. A portugál védő azon a véleményen van, hogy a klub nem állt ki kellőképp társa mellett, és arra kérte Ronaldót, hogy csatlakozzanak együtt a PSG csapatához.

2017-06-16 14:11 Az AS szerint a korábbi elképzelésekkel ellentétben a PSG csupán 1+1 éves szerződést fog ajánlani a spanyol fővárosból már biztosan távozó Pepének.

Tabella