2022. June 30., Thursday
tól ig

2020-01-21 19:41 Az AS szerint Odriozola már Münchenben van, ahol át fog esni az orvosi vizsgálatokon. Ezt követően, még a mai napon megtörténhet a hivatalos bejelentés, miszerint a játékos az év végéig kölcsönben a Bayern csapatánál lesz. A spanyol védő fizetését a bajor klub állja majd, vásárlási opciót vélhetően nem foglalnak a szerződésbe.

2019-10-08 10:23 A MARCA szerint Odriozola szezonbeli sérülése és Carvajallal való rivalizálása ellenére is mindig türelemmel várt a lehetőségre. A Real Madrid mindhárom meccsét megnyerte ebben a szezonban, mikor ő kezdett a jobbhátvéd posztján.

 • Forrás: MARCA
 • Szerző(k): KK

2019-07-02 13:35 Brahim Díaz és Odriozola az elsők, akik megkezdték a munkát Valdebebasban. Az AS szerint Brahim nem gondol a távozásra, kölcsönbe sem szeretne menni, egyedül a Real Madrid sikereiért akar dolgozni.

 • Forrás: AS
 • Szerző(k): KK

2019-05-21 14:39 Az AS a keret valamennyi tagjának jövőjével kapcsolatban megkérdezte az olvasóit. A kérdés egyszerű volt: menjen vagy maradjon? A leglátványosabb eredmények (>75%) Navas, Carvajal, Odriozola, Ramos, Reguilón, Brahim és Vinícius (maradjanak), valamint Mariano és Bale (menjenek) esetében születtek.

2019-05-02 14:03 A mai edzésen Sergio Ramos, Karim Benzema és Álvaro Odriozola tovább folytatták rehabilitációs programjukat. Jó hír, hogy a francia csatár már futóedzéseket is tudott végezni. A tréningen a Castilla csapatát Dani Fernández (22 éves jobbhátvéd) képviselte. A délelőtt folyamán a játékosok felváltva gyakorolták az állóképesség és a labdatartás javítására szolgáló feladatokat, a labdatartást és a letámadást, valamint taktikai elemek végrehajtását.

 • Forrás: realmadrid.com
 • Szerző(k): KK

2019-03-29 10:57 Álvaro Odriozola: „Származásom okán mindig is Sociedad-szurkoló voltam, de kedveltem a Real Madridot is, elsősorban Zidane miatt. Amikor átvette a csapatot, átbeszéltük az erősségeimet és a gyengeségeimet. Ő mindig az igazat mondja, sosem köntörfalaz. Ezt az őszinteséget a játékosok és a szurkolók is nagyra becsülik. A visszatérése reményt és lelkesedést adott nekünk, majdnem olyan, mintha megnyertünk volna egy trófeát. A szezon? Voltak jó és rossz pillanataim egyaránt. Szerintem az a legfontosabb, hogy képes legyél önkritikát gyakorolni, s alávesd magad a tanulás folyamatának. Ennél a klubnál rengeteget fejlődhetsz. Olyan sok minden történik itt, hogy egy szezon a Real Madridnál annyit ér, mint máshol három.”

2018-09-24 16:30 Dani Carvajal ma sem a társaival edzett. Lopetegui korábban elárulta, hogy a spanyol hátvéd egy apróbb sérüléssel küzd, vélhetően izomfáradtságról van szó. Úgy tűnik tehát, hogy a Sevilla ellen is Odriozola játszik majd a védelem jobb oldalán.

2018-09-12 14:03 Álvaro Odriozola: „Nem beszéltem erről Lopeteguivel, de tudja, hogy készen állok a játékra. A Real Madrid a világ legjobb csapata, így nem ért meglepetésként, hogy nem kaptam lehetőséget az eddigi mérkőzéseken, de úgy érzem, hogy mostanra teljesen sikerült beilleszkednem. Ez a klub tényleg olyan, mint egy család. Asensio? Őt már régóta ismerem, hiszen együtt játszottunk az U21-es csapatban. Ő lesz Spanyolország történelmének egyik legjobb labdarúgója. A FIFA díja? Modrić érdemli meg. BL-t nyert, világbajnoki döntőbe vezette Horvátországot, és mindannyiunkat ámulatba ejtett a játékával.”

2018-08-18 22:28 Alfredo Relaño, az AS igazgatója: „A madridistákat meglepetésként érték az elmúlt évek transzferei. Pepe, James, Morata és Mariano két éve, Cristiano és Kovačić pedig most távozott. Az érkezők közül egyedül Asensióra igaz, hogy bevált, és persze ott van Courtois és Odriozola, akik vélhetően fényes jövő előtt állnak. Lopetegui egy védőt (Vallejo sérülékenysége miatt), egy középpályást és egy csatárt is kért a klubtól, a szurkolók pedig támogatják őt. Meglátjuk, hogy mi lesz. Annyit legalább elmondhatunk, hogy az Inter biztosan lemaradt Lukitáról.”

2018-08-02 10:42 Álvaro Montero, spanyol újságíró: „Kedvelem Vinícius játékstílusát, és az is tetszik, hogy a Real Madrid megerősítette a védelmét. A probléma már csak a gólszerzéssel van. A fiatalok közül Fede Valverde tetszik a legjobban.”

2018-07-18 17:14 Florentino Pérez beszéde Odriozola bemutatásán: „A klub történetének egyik legsikeresebb, legjobb időszakát éljük. Intézményünk egységes, gazdaságilag pedig nagyon erősek vagyunk. A kihívás, ami előttünk áll, nem más, mint hogy megőrizzük az identitásunkat. Továbbra is hajszolni fogjuk a sikereket, efelől senkinek se legyen kétsége. Sokan azt mondták, hogy lehetetlen zsinórban három BL-címet nyerni, de rájuk cáfoltunk. Ehhez rengeteg áldozatra, tehetséges játékosokra és megrendíthetetlen csapatszellemre volt szükség. A Real Madrid azonban sosem élhet a múltban, továbbra is sikeresnek kell lennünk. Tisztában vagyunk az elvárásokkal, és meg fogjuk tenni a győzelemhez szükséges lépéseket. A keret fantasztikus labdarúgókkal fog megerősödni. Odriozolát sok csapat meg akarta kaparintani, de számára csak egyetlen választás volt. Üdvözöllek! Köszönjük, hogy a Real Madridot, a világ legnagyobb elvárásaival és presztízsével rendelkező klubot válaszotottad. Reméljük, sikeres leszel.”

2018-07-12 10:03 A Real Madrid három új igazolását, Viníciust, Odriozolát és Lunint is a jövő hét folyamán mutatják be a Santiago Barnabéu Stadionban.

 • Forrás: MARCA
 • Szerző(k): KK

2018-07-06 09:53 Florentino Pérez "második eljövetele" (2009) óta 40 játékost igazolt, amiből összesen 26-an voltak 23 évesnél fiatalabbak, mikor a Real Madridhoz szerződtek.

 • Forrás: transfermarkt.de
 • Szerző(k): KK

2018-07-05 22:40 Odriozola érkezésével a Real Madridban játszik a korábban sikert-sikerre halmozó U21-es spanyol válogatott magja: Marco Asensio, Jesús Vallejo, Marcos Llorente, Dani Ceballos és Álvaro Odriozola. Az egyetlen kivétel Saúl Ñíguez, aki a városi rivális csapatát erősíti.

2018-07-05 15:00 A COPE is megerősíti, hogy a Real Madrid ki fogja fizetni Álvaro Odriozola 40 millió eurós kivásárlási árát.

2018-07-05 09:41 Spanyol források szerint Odriozola átigazolása végül nem 40, hanem 30+5 millió euró fejében megy végbe. A játékos 6 évre ír alá a Real Madridhoz.

2018-07-05 09:40 A Bild és a MARCA szerint is szinte tényként kezelhető, hogy Achraf Hakimi a Borussia Dortmund együttesében folytatja. A 19 éves marokkói védő 2 éves kölcsönszerződés keretében teszi át székhelyét Németországba, mivel Odriozola érkezésével nem marad számára hely a védelem jobb oldalán.

2018-07-04 22:41 Több spanyol forrás is megerősíti, hogy Álvaro Odriozola lesz a Real Madrid első nyári szerzeménye. A Real Sociedad válogatott jobbhátvédjéért 40 millió eurót fizet majd a klub. A transzfer következtében Achraf Hakimi nagy valószínűséggel egy kölcsönszerződés keretein belül távozik a klubtól.

 • Forrás: El Bernabéu
 • Szerző(k): Zs. Csaba

2018-06-28 06:26 Egybehangzó német és olasz médiaértesülések szerint Achraf Hakimi a Dortmund együttesébe igazolhat kölcsönben. A német klub sportigazgatója, Michael Zorc konkrétan nem erősítette meg a híreket tegnapi sajtótájékoztatóján, de úgy fogalmazott, hogy „ennek a transzfernek lehet realitása”. A marokkói hátvéd távozása esetén a Real Madrid minden bizonnyal Odriozola megszerzésével próbálja majd meg betölteni a keretben keletkezett űrt. Achraf iránt egyébként még a Real Betis és a Napoli is érdeklődik.

Tabella