tól ig

2019-06-27 23:46 A spanyol U21-es válogatott mondhatni kivégezte a franciákat, ezzel pedig bejutottak a korosztályos Európa-bajnokság döntőjébe. Vallejo 90, Ceballos pedig 76 percen keresztül ott volt a pályán, így alaposan kivették a részüket a 4-1-es sikerből, ahogy Mayoral is a maga egy találatával. A június 30-án esedékes fináléban a németekkel kell majd összecsapnia a spanyoloknak.

2019-06-12 10:47 A Cadena SER értesülései szerint Mendy érkezése után a Real Madrid egyelőre leáll az új igazolásokkal, de Pogba megszerzése továbbra is prioritás marad majd. Az igazolások helyett a fő fókusz a következő időszakban a távozókon lesz. A biztosnak tűnő távozók listája jelenleg így néz ki: Kovačić, James, Mayoral, Ceballos. Rajtuk kívül még Lucas Vázqueztől és Bale-től is szeretne megválni a klub.

2019-06-06 23:44 Borja Mayoral: „A Madrid eddig még nem vette fel velem a kapcsolatom. Azt hiszem, távoznom kell majd az átigazolási időszakban. Remélhetőleg most lesz időm és lehetőségem megválasztani a célállomást, nem úgy, mint tavaly, mikor három napot hagytak nekem az átigazolási piac zárása előtt, így nem volt időm beilleszkedni az új csapatba. Tisztában vagyok azzal, hogy a Real Madridnál a világ legjobb játékosai vannak, most például Jovićot igazolták le. Nekem most máshova kell koncentrálnom, hogy tapasztalatot gyűjthessek. Egy napon talán vissza fogok térni. Hogy hova mehetnék? A Real Sociedad ajánlatát nagyon vonzónak találom. Fantasztikus a stadionjuk, gazdag történelemmel rendelkeznek és a csapatuk is jó… beszéltem velük, de jelenleg csak a spanyol válogatottra koncentrálok.”

2019-06-04 22:18 Borja Mayoral: „Való igaz, hogy beszéltem az ügynökömmel a Real Sociedadról. Tetszik a klubjuk. A Madrid eddig semmit sem mondott nekem az előszezonnal kapcsolatban. Úgy látszik, idén mindent elölről kell kezdenem.”

2019-05-16 10:52 A MARCA úgy tudja, a Real Sociedad továbbra is erőteljesen érdeklődik Mayoral megszerzése iránt. A Real Madrid kölcsönjátékosát személyesen a futballigazgató, Roberto Olabe választotta ki a támadószekció megerősítésére. A tárgyalások már zajlanak.

2019-05-15 05:39 A MARCA úgy tudja, a Real Madrid az alábbi játékosoknak keres új klubot: Navas, Reguilón (visszavásárlási opcióval), Vallejo, Theo, James, Ødegaard (visszavásárlási opcióval), Llorente, Kovačić, Óscar, Bale, Mayoral és De Tomás végleg. Lucas, Mariano, Isco és Brahim sorsa egyelőre kétséges.

2019-04-05 16:30 Az AS szerint Borja Mayoral a 2019/20-as szezonban is szeretne a Levanténél maradni kölcsönben.

2018-11-18 12:47 Borja Mayoral: „Nagyszerűen érzem magam a Levanténél. Már régóta érdeklődtek irántam. Mariano érkezése miatt végül nagyon gyorsan kellett elrendeznünk a transzfert, de nem volt semmi gond. Beszéltem az edzővel és több játékossal is, mindenki pozitív dolgokat mondott. Jó döntést hoztam. A Real Madrid a világ legnagyobb klubja, onnan csak lefelé vezet az út, de én nem érzem úgy, hogy egy kiscsapathoz jöttem. Itt mindenki nagyon kedves, a szakmai munka is remek, csakis ez számít. Az nyilvánvaló, hogy a Real Madridban szeretnék sikeres lenni, de tudom, hogy most még nem állok erre készen. Solari? Csak jó dolgokat tudok mondani róla, a stílusa nagyon hasonló Zidane-éhoz. Ő is olyan ember, akit tisztelnek a játékosok.”

2018-09-13 21:12 Borja Mayoral: „Azt hiszem, ha nem igazolta volna le Marianót a Real Madrid, még most is ott lennék. Két héttel a távozásom előtt átbeszéltem a dolgokat Lopeteguivel, aki azt mondta, hogy a maradásomat favorizálja. De két hét alatt sok minden történhet az átigazolási piacon. Több csapat is bejelentkezett értem, a Sevilla, az Alavés és a Levante ajánlatai közül válogathattam. Végül azért választottam az utóbbit, mert jól kezdték a szezont, és kétcsatáros játékrendszerben futballoznak.”

2018-08-30 13:08 Borja Mayoral iránt élénken érdeklődik a Sevilla csapata. Az andalúz klub vezetősége és edzői stábja is támogatja a fiatal támadó megszerzését. A MARCA információi szerint a játékos is nyitott a váltásra, ám problémát jelenthet, hogy alig 40 óra van hátra a piac zárásáig.

2018-08-29 13:52 Az AS szerint az Alavés nagyon szerette volna kölcsönvenni Borja Mayoralt erre a szezonra, de Jonathan Calleri odaigazolása után ez már biztosan nem fog megtörténni.

2018-08-28 16:31 A Cuatro szerint Borja Mayoral biztosan távozik Mariano érkezése miatt. A spanyol középcsatár lehetséges célállomásai: Sevilla, Real Sociedad, Borussia Dortmund.

2018-08-28 16:28 Az AS szerint Borja Mayoral játékjogát is bevonhatják a Mariano-üzletbe.

2018-08-24 15:21 Az AS úgy tudja, a Levante ismét ajánlatot tett Borja Mayoral játékjogáért.

2018-08-09 23:41 Az Onda Cero munkatársaként dolgozó Roberto Gómez „hármas transzferről” ír: Rodrigo a Real Madrid, Borja Mayoral a Sevilla, Kevin Gameiro pedig a Valencia játékosa lehet.

2018-08-07 21:31 Borja Mayoral: „Hogy én leszek-e jövőre a csapat 9-ese? Nem, az Benzema, én a 21-es vagyok, de augusztus utolsó napjáig bármi megtörténhet. Lopetegui? Örülök az érkezésének, rengeteg új dolgot tanulunk tőle nap mint nap.”

2018-08-05 21:23 Az általában jól értesült Bernabéu Digital szerint a Real Madrid komolyan fontolóra vette Mariano leigazolását. Lopetegui számára már az előszezon-túra kezdete előtt is világos volt, hogy egy gólvágó középcsatár érkezése komoly erősítést jelentene. Cavani és Lewandowski nem jöhetett számításba az életkoruk miatt, hiszen a vezetőség hosszú távra szeretne megoldást találni. Lopetegui javaslata a valenciás Rodrigo volt, de a vezetőség sokkalta a kivásárlási záradékában meghatározott 120 millió eurós összeget. Ezután a stáb „házon belül” kezdett el nézelődni, de Mayoral nem volt teljesen meggyőző, Raúl de Tomás pedig teljesen alulmúlta a várakozásokat. Így állunk most. Mariano komoly „ajánlólevéllel” rendelkezik, hiszen szívesen visszatérne, ismeri és szereti a klubot, gólerős, megszerzése pedig nem kerülne súlyos százmilliókba.

2018-07-27 13:13 A Cadena SER információi szerint Borja Mayoral képviselői találkoztak és beszéltek az Alavés képviselőivel egy esetleges klubváltás kapcsán, azonban az AS a baszk klubtól származó információkra hivatkozva állítja, hogy nem történ ilyen egyeztetés. A játékos egyébként nyitott lenne a váltásra, azonban a Real Madrid az amerikai túra után dönt a sorsáról.

2018-07-26 22:33 A Cadena SER értesülései szerint ma, azaz csütörtök reggel sor került egy találkozóra az Alavés képviselői és Borja Mayoral ügynöke között, melynek témája természetesen egy esetleges transzfer volt.

2018-07-18 13:38 Julen Lopetegui nem tétlenkedik. A spanyol mester mától kezdődően napi két edzést (egy délelőtti és egy esti) tart az irányítása alatt dolgozó 20 játékosnak, név szerint: Bale, Benzema, Vallejo, Llorente, Ceballos, Theo, Mayoral, Casilla, Vinícius, Lunin, Fede Valverde, Ødegaard, Raúl de Tomás, Óscar, Reguilón, Quezada, Sergio López, Javi Sánchez, León és Álex.

2018-07-10 08:48 Az AS információi szerint az Alavés ragaszkodik Borja Mayoral megszerzéséhez. A klub saját nevelésű támadója már rábólintott az üzletre, de Lopetegui még nem.

2018-06-27 13:34 Keylor Navas és Achraf számára véget ért a világbajnokság. Ők ketten július 27-én, a Mexikóba való utazás napján fognak csatlakozni a társakhoz, másnap pedig minden bizonnyal pályára lépnek majd a Puebla elleni barátságos mérkőzésen. A világbajnokságon nem részt vevő játékosok (Casilla, Luca Zidane, Vallejo, Theo, Ceballos, Marcos Llorente, Bale, Benzema, Mayoral, Vinícius Júnior, Lunin és De Tomás) július 17-én kezdik meg a munkát Lopeteguivel, de persze addig még lehetnek változások a keretben. Fede Valverde, Coentrão és Ødegaard sorsa jelenleg még ismeretlen.

2018-06-23 14:23 Az AS úgy tudja, az Alavés fokozottan érdeklődik Achraf Hakimi, Borja Mayoral és Marcos Llorente megszerzése iránt, elsősorban kölcsönszerződés keretein belül. A transzfereket elősegítheti a két klubelnök (Florentino Pérez és Josean Querejeta) közötti remek kapcsolat, egyelőre azonban még nem beszélhetünk konkrétumokról, mert a keret tagjai először meg szeretnék ismerni Lopetegui elképzeléseit.

2018-06-15 16:11 A MARCA szerint Borja Mayoral felkeltette a Sevilla nemrégiben kinevezett sportigazgatója, Joaquín Caparrós figyelmét.

2018-06-05 22:57 Raúl de Tomás: „Hogy megérné-e visszamennem a Real Madridhoz? Nem tudom. Nekem talán több játéklehetőség jutna, mint Borja Mayoralnak, de az is lehet, hogy nem. Zidane? Mikor a Castilla vezetőedzője volt egyszer behívott az irodájába. Az ablakán keresztül kimutatott egy pályára, ahol a felnőtt csapat szokott edzeni, és azt mondta, hogy »Raúl, egy napon ott akarlak látni téged«. Ezt követően elhatároztam magam: olyan jól fogok teljesíteni, hogy meglepem őt, s önmagamat is. A játék végül sajnos nem ment túl jól abban a szezonban. Amikor 2015 nyarán kölcsönbe távoztam, azt mondta nekem, hogy nagyszerű labdarúgó vagyok. Ez sokat jelentett. A látványos fejlődésem? A megfelelő edzésterv és étrend miatt úgy szedtem magamra izomtömeget, hogy közben nem veszítettem a sebességemből, emellett pedig megtanultam figyelmen kívül hagyni a nézőtéri bekiabálásokat, inzultálásokat. Benzema? Nem szerez sok gólt, de attól még kulcsjátékos. A tizenhatoson belül és kívül is megállja a helyét. Ez nagy szó, mert a középpályások többsége például nem képes erre.”

2018-06-05 22:51 Az AS továbbra is arról számol be, hogy Borja Mayoral minden valószínűség szerint a Real Betis játékosa lesz a következő idényben.

2018-06-05 08:32 A Betis eltökélt célja Mayoral megszerzése. Az andalúz együttes 5 éves szerződést ajánl a játékosnak, melyben mind az öt esztendőre vonatkozóan visszavásárlási opciót biztosítva a Real Madrid számára.

2018-06-02 17:43 Az AS értesülései szerint Borja Mayoral már az új edző érkezése előtt távozhat a Real Betis csapatához. A Real Madrid 10 millió euró alatt nem hajlandó tárgyalni a támadó eladásáról, de a sevillai egyesület számára ez nem jelent problémát.

2018-05-31 11:46 Quique Setién, a Real Betis trénere: „Cristiano Ronaldo jövője? A döntő lefújása után kikapcsoltam a tévét, de másnap persze én is értesültem a kijelentéseiről. Engem nem igazán érdekel ez a dolog, de ha választani kell, akkor azt szeretném, hogy távozzon, hiszen a csapatomnak így nem kell farkasszemet néznie vele a következő idényben. Mayoral? Kedvelem őt, mint minden nagyszerű labdarúgót, de már így is öt csatárunk van a keretben. Nem tudom, hogy elférne-e még egy. Ceballos? Azt tudom mondani, amit korábban is: szeretném, ha visszatérne, de az embernek nem mindig teljesülnek a kívánságai.”

2018-05-12 15:57 A hírek szerint az a Raúl de Tomás lesz jövőre a Real Madrid cserecsatára, aki idén eddig 23 gólt szerzett 29 mérkőzésen a Rayo Vallecano színeiben. Ez egyben azt jelenti, hogy Mayoral elhagyja a csapatot. A klub további kölcsönjátékosainak (Federico Valverde, Martin Ødegaard) sorsa egyelőre még kétséges, de valószínűleg a következő idényt is egy másik csapatnál fogják eltölteni.

Tabella