2022. January 19., Wednesday
tól ig

2018-08-08 21:03 Gary Neville: „Számomra Courtois a világ egyik legjobbja, imádom őt. Az emberek azt mondják, hogy nagyon kritikus szoktam lenni a kapusokkal szemben, de ő a kedvenceim közé tartozik. Kepa számára hatalmas kihívás lesz feledtetni a hiányát.”

2018-08-07 20:08 Kepát többen is lencsevégre kapták a madridi repülőtéren. Úgy tűnik tehát, hogy a fiatal baszk hálóőr tényleg a Chelsea játékosa lesz, és így Courtois tényleg csatlakozik a Real Madridhoz.

2018-08-07 16:57 Az Onda Cero egyik műsorában elhangzott újságírói információk szerint tényként kezelhető, hogy a Chelseak kifizeti Kepa Arrizabalaga kivásárlási árát, ez pedig utat nyit Courtois távozásának. A hírt a MARCA is megerősíti.

2018-08-06 22:04 Az AS úgy tudja, Kepa Arrizabalaga neve komolyan felmerült a Chelsea-nél mint Courtois lehetséges utódja. A londoniak hajlandóak lennének kifizetni a baszk kapus 80 millió eurós kivásárlási árát.

2018-04-19 00:33 Kepa a meccs után: „Elégedett vagyok a végeredménnyel, a Bernabéuban már egy döntetlen is nagy szó. Ez a meccs különleges volt számomra az elmúlt hónapok pletykái, reflektorfénye iatt. Hogy Zidane vajon megbánta-e a döntését? Erről őt kellene megkérdezni. Az biztos, hogy nehéz helyzetben volt, hiszen én épp egy sérüléssel bajlódtam.”

2018-03-20 11:17 Kepa Arrizabalaga: „Már korábban is elmondtam, hogy miről szólt ez az egész Real Madrid-ügy. Amikor felvették velem a kapcsolatot, akkor szükségem volt egy kis időre, hogy átgondoljam a dolgot. A karrierem és a jövőm volt a tét. Minden eshetőséget számításba vettem, és mindenkit meghallgattam, aki közel áll hozzám. Végül úgy döntöttem, hogy az a legjobb, ha az Athleticnél maradok, és meghosszabbítom a szerződésemet.”

2018-01-18 07:02 Manolo Sanchís: „Nem számítottam arra, hogy a Real Madrid ilyen sok pontot fog veszíteni a bajnokságban. A tavalyi keret több lehetőséget adott Zidane kezébe, mint a mostani. Ami a PSG elleni párharcot illeti, még semmi sem dőlt el. Egy hónap alatt rengeteg dolgot megváltozhat, azt viszont nem hinném, hogy Kepa leigazolása fogja megteremteni a különbséget. Cristiano? Őt kedvelem leginkább a BBC tagjai közül, de szerintem a klubnak nem kellene új szerződést ajánlania neki. Könnyen előfordulhat, hogy a távozás szélére kerül egy sikertelen idény végén, de a Real Madrid őt is túléli majd, ahogy túlélte Alfredo di Stéfanót is.”

2018-01-17 18:05 Iñaki Williams, az Athletic Bilbao támadója: „Mindannyian azt szeretnénk, ha Kepa a csapattal maradna.”

2018-01-16 19:00 Iñigo Lekue, az Athletic Bilbao hátvédje: „Kepa jövője? Ő még semmit sem mondott ezzel kapcsolatban. Teljesen átlagosan telnek a napjai, nem vettünk rajta észre semmi furcsát.”

2018-01-16 08:15 Baszkföld egyik meghatározó médiuma, az Euskal Telebista szerint a Real Madrid továbbra sem hajlandó elállni a Kepa-üzlettől. A fiatal hálóőr még mindig nem hosszabbított az Athletic Bilbaóval, de a transzfer megvalósulásában igencsak komoly gondot jelent Zidane nyilatkozata, mely szerint nincs szüksége most egy új kapusra.

2018-01-10 10:26 Manolo Lama spanyol szakkommentátor tegnap este az El Partidazo de COPE c. műsorban összegezte a Real Madrid játékosai és Zinedine Zidane találkozójának részleteit, mely szerint a játékosok támogatásukról biztosították a francia edzőt, nem szeretnék, ha Kepát a januári transzfer időszakban leigazolná a klub, illetőleg az egész szezont ezzel a kerettel kívánják végigcsinálni.

2018-01-10 01:43 Fernando Llorente, az Athletic Bilbao korábbi támadója: „Kepa Arrizabalaga? Az Athletic filozófiája egyértelmű: meg akarják tartani a legjobbjaikat, ugyanakkor minden játékosnak megvannak a személyes ambíciói. Ha Kepa valóban el akarja hagyni a csapatot, akkor most kellene megtennie, a téli transzferidőszakban. Remélem, hogy jól fog dönteni.”

2018-01-09 01:12 A legfrissebb hírek szerint Kepa Arrizabalaga valójában nem ment át a január 4-i orvosi vizsgálaton, a Real Madrid alkalmazásában álló doktorok szakvéleménye szerint ugyanis hamarosan meg kell majd operálni a jelenleg is sérült hálóőrt, melynek következtében márciusig biztosan nem fog pályára lépni. Ez akár azt is jelentheti, hogy a fiatal baszk játékos leigazolása eltolódik a nyári transzferidőszakig.

2018-01-08 21:23 Mikel Rico, az Athletic Bilbao labdarúgója: „Kepa Arrizabalaga? Úgy tűnik, hogy a média többet tud a dologról, mint én. Állítólag már átment az orvosi vizsgálaton, állítólag mindjárt kifizetik a kivásárlási árát, állítólag már csak egy hetet kell várni... én csak azt látom, hogy Kepa még mindig az Athletic játékosa. Korábban azt mondta nekünk, hogy velünk fogja elsőként közölni, ha elhagyja a csapatot. Ez eddig még nem történt meg.”

2018-01-07 00:28 Az AS értesülései szerint Kiko Casilla a Getaféhoz távozhat kölcsönben, feltéve ha a hírek igaznak bizonyulnak, és a madridi kiscsapat hálóőrét, Vicente Guaitát valóban leszerződteti a Crystal Palace. Ezt az üzletet a Real Madrid és a Getafe közötti kiváló kapcsolat is elősegítheti. Casilla iránt ezen kívül a Deportivo és számos másodosztálybeli együttes érdeklődik. Természetesen mindennek csak akkor van realitása, ha Kepa valóban a Real Madrid játékosa lesz.

2018-01-05 13:26 José Ángel Ziganda, az Athletic Bilbao edzője: „Nincs tudomásom arról, hogy Kepa átesett volna a Real Madrid orvosi vizsgálatain. Tőlünk senki sem kért engedélyt ezzel kapcsolatban.”

2018-01-05 12:18 A legtöbb spanyol orgánum állítása szerint Kepa Arrizabalaga tegnap sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon.

2018-01-03 13:18 Roberto Gómez Chaves spanyol sportújságíró szerint a Real Madrid január 5-én szeretné bemutatni Kepa Arrizabalagát.

2017-12-30 18:21 Sergio Asenjo, a Villarreal hálóőre: „Kepa már évek óta az első osztályban futballozik. Egy olyan nagy klubnál is képes volt kulcsemberré válni, mint az Athletic Bilbao. Fantasztikus karrier előtt áll, hiszen még rengeteget fejlődhet.”

2017-12-28 18:02 Santiago Cañizares: „Nem látom magam előtt, hogy Kepa Arrizabalaga lesz a Real Madrid első számú kapusa. Keylor Navas már számtalanszor bebizonyította, hogy rendelkezek az ehhez szükséges képeségekkel, Kepa viszont még nem. Őszintén szólva azt sem tudom elképzelni, hogy Florentino Pérez kifizet valakiért 20 millió eurót, amikor néhány hónappal később ingyen is megszerezheti.”

2017-12-28 17:58 Melchor Ruiz, a COPE újságírója: „Az Athletic Bilbao nem kezelte jól az Arrizabalaga-ügyet, pedig már a tavalyi korosztályos világbajnokságon is figyelték őt a csapatok. Kepa meg van győződve arról, hogy ő lesz a Real Madrid első számú kapusa, de szerintem még nem áll azon a szinten.”

2017-12-28 10:29 Az AS legfrissebb hírei szerint Kepa Arrizabalaga lesz a Real Madrid egyetlen téli igazolása. Ennek hátterében az áll, hogy a vezetőség nem lát olyan játékost a piacon, aki már télen mozdítható lenne és érdemi erősítést jelenthet, emellett pedig szeretnének több bizalmat szavazni a nyáron érkezett fiataloknak.

2017-12-21 07:42 Az Okdiario is megerősíti, hogy Kepa Arrizabalaga már a téli transzferidőszakban a Real Madrid játékosa lesz. Zidane azt szeretné, ha a baszk hálóőr már a csapat január 4-i kupameccsén a rendelkezésére állna. Kepa a 25-ös mezszámot fogja kapni, de ha Casilla távozik, akkor a 13-as szám is felszabadul.

2017-12-16 08:39 A COPE birtokában lévő információk szerint az Athletic Bilbao vezetősége beletörődött, hogy Kepa el fogja hagyni a klubot, és azt szeretnék, ha minél hamarabb lezárulna az ügylet.

2017-12-15 09:05 A MARCA információi szerint semmilyen valóságalapja sincs a Courtois-val kapcsolatos pletykáknak. A Real Madrid csak és kizárólag Kepa iránt érdeklődik, aki hamarosan a csapat első számú kapusa lesz.

2017-12-14 12:38 Ander Iturraspe, az Athletic Bilbao játékosa: „Nem érezzük úgy, hogy ezek lennének Kepa utolsó napjai a csapatnál.”

2017-12-13 08:35 Manuel Almunia: „Kepa egy fantasztikus, fiatal hálóőr. Amellett, hogy kézzel és lábbal is nagyon megbízható teljesítményt nyújt, a személyisége is nagyon karakteres. Nem merném kijelenteni, hogy készen áll a Real Madrid szintjére, de melléfogni biztosan nem fognak vele.”

2017-12-11 11:35 A MARCA szerint Kepa érkezése egyben Kiko Casilla távozását is jelentené. A saját nevelésű hálóőr klubváltását nyáron megakadályozta az edzői stáb, ám a fiatal baszk kapus érkeztével csak harmadik lenne a sorban. Kiko Casilláért több klub is érdeklődik, ő dönthet majd, hogy melyik ajánlatot fogadja el.

2017-12-05 03:23 A MARCA forrásai szerint tegnap egy igencsak komoly hangvételű, több mint kétórás találkozóra került sor Florentino Pérez és a klub általános igazgatója, José Ángel Sánchez között. A felek egyetértettek abban, hogy a gyenge teljesítmény két legfőbb oka a csapatot sújtó sérüléshullám, illetve a Real Madrid nyári transzferpolitikája, amely már túlságosan elbillent a fiatal tehetségek irányába. Ennek megfelelően a vezetőség már januárban is hajlandó komolyabb összegeket kiadni a keret megerősítésének érdekében. Kepa Arrizabalaga mellett a legfőbb célpont egy támadó lesz, mint például Icardi, Werner vagy Alexis.

2017-12-04 08:40 Az AS részletes információkkal rendelkezik a Real Madrid terveiről: Kepa Arrizabalagát januárban, Álvaro Odriozolát pedig nyáron fogja leigazolni a csapat. Ennek megfelelően Casilla távozni fog a klubtól (akár ingyen is), Achraf pedig kölcsönbe kerül egy első osztályú együtteshez. A két fiatal spanyol leszerződtetése összesen 60 millió euróba fog kerülni. Ezen kívül, legkésőbb nyáron egy új támadó is érkezni fog a csapathoz (arról egyelőre még csak találgatások vannak, hogy kik a jelöltek). Az sem elképzelhetetlen, hogy a Bale–Benzema–Mayoral hármasból nem mindenki fogja Madridban megkezdeni a következő szezont, de ez nagyban függ az érkező(k)től is. Ami Zidane-t illeti, korábbi hírek szerint az ő jövője jelenleg egyáltalán nem forog veszélyben.

Tabella