2019. március 23., szombat
tól ig

2019-03-22 22:13 Gareth Bale: „Cristiano és én? Remek volt a kapcsolatunk, nagyon élveztem vele a játékot. A média nyilvánvalóan szereti felnagyítani a problémákat, amik ebben az esetben nem is léteztek. Remekül kijöttünk egymással, és azt gondolom róla, hogy elképesztő dolgokat ért el az eddigi pályafutása során.”

2019-03-22 14:58 José Carlos Peres, a Santos elnöke: „A Real Madrid nem fogott mellé Rodrygóval. Idővel a világ egyik legjobb játékosa lesz. Már régóta figyelték őt topklubok a kiemelkedő technikája és befejezőképessége miatt.”

2019-03-22 14:54 A belga válogatott tegnap 3-1-es győzelmet aratott az oroszok ellen. Az egyetlen kapott gól Courtois hatalmas hibájának volt köszönhető. A Real Madrid hálóőre így nyilatkozott a meccs után: „Annak ellenére is a világ egyik legjobbjának tartom magam, hogy a spanyol média ki akar csinálni. Nyugodt vagyok, erősnek érzem magamat. Minden kapus életében előfordulnak hibák.”

2019-03-21 21:43 Fabio Capello: „Egyedül Zidane tudja, hogy miként lehet újra életet lehelni a Real Madridba a nehézségek után. Számomra úgy tűnik, hogy a visszatérésével együtt teljhatalmat kapott minden területen, ami a csapathoz kapcsolódik. Ami a sikereit illeti, én nem hiszek a szerencsében, csakis a rátermettségben és a képességekben. Márpedig Zidane-nak óriási képességek vannak a birtokában. Nem egyszerű visszatérni oda, ahol korábban óriási sikereket értél el, pláne nem úgy, hogy a csapatnak megújulásra van szüksége.”

  • Forrás: France Football
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2019-03-21 21:29 Reguilón: „Még mindig a szüleimmel élek, illetve a régi barátaimmal töltöm a szabadidőmet. Megpróbálok két lábbal a földön maradni és nem változtatni azokon a dolgokon, amiket eddig csináltam. Ami Marcelót illeti, ő egy rendes srác, nagyon jól kijövünk egymással. Ő a Real Madrid első számú balhátvédje.”

2019-03-21 21:23 Varane: „Távozni Madridból? Nem gondolom, hogy beszélnem kellene a jövőmről. Nem szoktam nyilvánosan beszélni erről. Zidane? Kilenc hónap nem sok idő, olyan, mintha tegnap távozott volna. Nagyra értékelem őt emberként és edzőként is, nagyon fontos személy számomra.”

  • Forrás: laparisien.fr
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2019-03-20 22:13 Carlo Ancelotti: „Én azt mondom, hogy Zidane és a Real Madrid tökéletes párt alkotnak. Egymásnak lettek teremtve. És ez az oka annak, hogy ez a projekt is sikeres lesz. Jó lenne jövőre ismét a Zizou-féle Madridot látni, Európában és Spanyolországban is. A vezetőség jól döntött, hogy nem vártak júniusig, így van idő elvégezni a szükséges előkészületeket, megfigyeléseket, elemzéseket.”

2019-03-20 18:17 Paul Pogba: „Sokszor elmondtam már, hogy álomszerű lenne a Real Madridban játszani. A világ egyik legnagyobb klubja minden labdarúgó számára vonzó hely. Aztán ott van Zidane is. Aki szereti a futballt, az szereti őt is. Nagyon szívesen dolgoznék az irányítása alatt. Jelenleg a Manchester United játékosa vagyok, boldog vagyok itt, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő?”

2019-03-20 12:37 Jaime Mata, a Getafe támadója: „Örülök, hogy Sergio Ramos a kapitányom a válogatottban, mert így nem kell ellene játszanom. Nagyon kemény ellenfél.”

2019-03-20 12:01 José Mourinho: „Mbappé a világ legértékesebb játékosa. Ha ezt a játékospiac viszonylatában nézzük, akkor ő a legdrágább labdarúgó a világon.”

2019-03-19 23:52 Eden Hazard: „A jövőm? Most nem gondolok arra, hogy mi történhet velem két, három, négy vagy öt hónap múlva. Meglátjuk.”

2019-03-19 23:47 Martin Ødegaard: „Nagyon pozitív dolognak tartom Zidane visszatérését. Rendkívüli sikereket ért el, jól ismeri a klubot és a játékosokat is. Ami engem illet, kiváló a kapcsolatunk, a Castillában és az első csapatnál is dolgoztam vele. Örülök, hogy ismét ő a Real Madrid vezetőedzője.”

2019-03-19 14:56 Álvaro Arbeloa: „Én úgy látom, hogy nehéz javítani a mostani csapaton. Nem tetszik, amikor az emberek forradalmi változtatásokról beszélnek. Ezek ugyanazok a játékosok, akik sorozatban nyerték a BL-címeket. A dolgok nem mindig alakulnak úgy, ahogy azt szeretnénk, ez minden. Persze vannak olyanok, akiknek az érkezése javulást jelentene, de nagyon kevés ilyen futballista jut az eszembe. Zidane? Mitikus figura a Real Madrid számára, edzőként és játékosként is. Jól ismeri az öltözőt, számos kerettagnak ő a példaképe. Semmi sem tudta volna jobban fellelkesíteni a srácokat, mint az ő visszatérése.”

2019-03-19 14:53 Éder Militão szűkszavúan nyilatkozott a MARCA-nak: „Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a Real Madridhoz.”

2019-03-19 12:00 Vicente Boluda, a klub korábbi elnöke: „Ismét megpróbálok majd harcba szállni az elnöki székért. Nagyon szívesen visszamennék, és megvalósítanám a saját elképzeléseimet. Pérez számára az az elsődleges, hogy a lehető legtöbb pénzt felhalmozza. A stadionfelújítási projekt egy nagy hiba. Rengeteget elkölt rá, de végső soron ugyanaz a stadion fog maradni. A vezetőség ott is hibázott, hogy Cristiano Ronaldo távozása után nem frissítették a keretet minőségi játékosokkal. A fiatalok jók, de ahhoz, hogy három-négy versenysorozatban is megálld a helyed, tapasztalt futballistákra van szükség, akik mindig 100%-ot tudnak nyújtani.”

2019-03-19 11:47 Iker Casillas: „Militão? A Real Madrid egy hatalmas jövő előtt álló játékost igazolt le. Habár egy kicsit aggódom amiatt, hogyan illeszkedik majd be a spanyol közegbe, összességében biztos vagyok abban, hogy sikeres lesz Madridban. Minden nap elmondom neki, hogy akkor érti majd meg igazán ennek a transzfernek a jelentőségét, ha átköltözik a spanyol fővárosba.”

2019-03-18 11:13 Julian Brandt, a Bayer Leverkusen támadója: „Megtiszteltetés számomra, hogy a Real Madriddal hozzák kapcsolatba a nevemet, de jelenleg még semmilyen konkrétumról nem tudok beszámolni.”

2019-03-16 00:10 Guillermo Amor, a Barcelona intézményi kapcsolatfelelőse: „A Manchester United lesz az ellenfelünk a Bajnokok Ligája következő körében. Ennek a párharcnak nincsen favoritja. Láttuk már, hogyan esnek el nagy csapatok azt követően, hogy az ellenfelük fordított a dolgok alakulásán. Így járt a PSG és a Real Madrid is.”

2019-03-15 12:34 José Luis Mendilibar, az Eibar vezetőedzője: „Zidane a Real Madrid harmadik edzője a jelenlegi idényben. Ez azt jelenti, hogy a csapat már kétszer is megbukott a szezon során. Ha két edzőt is meneszteni kell, akkor talán itt az ideje annak, hogy a döntéshozó is elgondolkodjon a távozáson, hiszen valamit rosszul csinált. Madridban egyetlen ember irányít, ő csinál mindent.”

2019-03-14 08:20 Mourinho: „Szerintem Zidane tökéletes a Real Madrid számára az elmúlt fantasztikus évek után. A kinevezése számomra, a Real Madrid számára és az ő számára is tökéletes. Nagyszerű lehetőség ez neki, hogy megmutassa, mennyire nagyszerű. Szerintem nagyszerű.”

2019-03-12 19:12 Jonathan Barnett, Bale ügynöke: „Gareth addig marad Madridban, amíg az emberek szeretik, amíg igényt tartanak rá.”

2019-03-12 19:07 Toni Grande: „Zidane előtt hatalmas feladat áll, de pontosan emiatt vállalta el a munkát. Tudja, hogy változtatásokat kell eszközölnie a hullámvölgy megszüntetéséhez. Itt már nem lesznek elegek a puszta kézfogások. Az öröksége? Ha esetleg nem lesz sikeres, akkor sincs miért aggódnia. Az esetleges problémák ellenére a Real Madrid és Zidane mindig is össze fognak tartozni.”

2019-03-12 19:02 Zidane így nyilatkozott Beckhamnek egy Adidas-műsorban: „A labdarúgóknál általánosan megfigyelhető probléma, hogy egyszerre túl sok dologgal foglalkoznak. Én azt mondtam a játékosaimnak a Real Madridnál, hogy használják ki a lehetőségeiket ahelyett, hogy más dolgokra összpontosítanának. Szerintem a futballban csakis kemény munkával és megfelelő hozzáállással lehet nagy dolgokat elérni.”

2019-03-12 19:00 Álvaro Benito: „Zidane a legjobb választás hosszútávon a Real Madrid számára, de az időzítést illetően már vannak kételyeim. Talán nem kellett volna őt ilyen hamar visszahívni.”

2019-03-12 18:59 Roberto Martínez, a belga válogatott szövetségi kapitánya: „Ez Hazard pályafutásának legjobb időszaka. Készen áll arra, hogy a vezére legyen bármilyen projektnek.”

2019-03-11 17:56 Álvaro de la Lama, a Realmadrid TV műsorvezetője az alábbi szavakkal nyitotta meg a negyed órával ezelőtt kezdődő La Tertulia Magazine c. műsort: „A mai egy fontos nap a Real Madrid szempontjából. Lesznek hírek.”

2019-03-11 15:38 Didier Drogba: „Szerintem José [Mourinho] egy nagyszerű tréner, aki szenvedélyesen szereti, amit csinál. Megérdemli az esély, hogy ismét munkába állhasson. Úgy gondolom, hogy ez hamarosan meg is fog történni.”

2019-03-07 14:06 Romelu Lukaku: „Hogy szoktam-e önmagammal játszani a FIFA-ban? Nem, általában a Real Madridot választom. Lehet, hogy bajba is kerülök emiatt.” (nevet)

2019-03-07 14:05 Álvaro Benito: „Nincs kétségem afelől, hogy az edző, aki leginkább passzolna a Real Madridhoz, az Jürgen Klopp.”

2019-03-05 14:53 Casemiro: „Amszterdamban nem játszottunk jól, de kedvező helyzetből várhatjuk a visszavágót. Nem mondanám, hogy meglepődtünk az Ajax által képviselt minőségen, hiszen már a Bayern ellen is nagyon meggyőző játékot mutattak. Most az a legfontosabb, hogy kiharcoljuk a továbbjutást. Solari? Már számos remek edző irányítása alatt dolgoztam: Mourinho, Ancelotti, Zidane, Benítez… mindegyiküknek más a személyisége. Zidane mindannyiunkhoz nagyon közel állt, olyan volt, mint egy barát. Solari sokban hasonlít hozzá, igyekszik mindenkivel igazságos lenni. Vinícius? Három éven belül a világ egyik legjobb játékosa lesz.”

Tabella