2019. január 19., szombat
tól ig

2019-01-18 11:55 Giuliano Bertolucci (Militão ügynöke): „Teljesen kizárt, hogy Militão a téli átigazolási szezonban elhagyja a klubját. Nem zárjuk viszont ki, hogy a nyáron a Real Madridba igazol.”

  • Forrás: AS
  • Szerző(k): Prince

2019-01-18 07:50 Mourinho: „Az emberek néha elfelejtik a sikereimet, mert a BL az, ami számít nekik. De megnyertük a spanyol kupát és a bajnokságot, utóbbit rekordnak számító 100 ponttal. Ahhoz, hogy ezt elérd, meccseket kell nyerni, nagyon sok meccset, ráadásul gólrekordot is felállítottunk. Ha pedig sokszor hangzik el egy hazugság, néhányan igaznak hiszik, de attól még hazugság. Ezerszer is elmondhatsz egy hazugságot, az attól még hazugság marad. A Madriddal felállítottuk a spanyol gólrekordot.”

2019-01-18 07:50 Mourinho: „A legjobb csapat, amit irányítottam? Az Intert mondanám, mert velük mindent megnyertünk. Objektívnak kell maradnom, tisztelnem kell őket azért, hogy mindent megnyertek. Az utolsó napig mindent. Tripláztak. Legyőzték 3-1-re a világ akkori legjobb csapatát, a Barcelonát.”

2019-01-18 07:43 Mourinho: „Edzősködni akarok, fiatal vagyok. Sok évet töltöttem már el a futball világában, de még mindig nagyon fiatal vagyok. Ott fogok maradni, ahová tartozom. A futball legmagasabb szintjén.”

2019-01-18 07:43 Raúl de Tomás: „Érthető, hogy a Real Madridról beszélnek, hiszen szerződésem van velük. De ha egy másik klubban játszol, lősz három gólt, és az első dolog, ami szóba kerül, az a Real Madrid, az már nem helyes.”

2019-01-16 09:01 Juan Mata: „Kedvelem Iscót. Már a Valenciánál is láttam, hogy milyen tehetséges. Az ehhez hasonló helyzetekben csak annyit tehetsz, hogy folytatod a munkát és megpróbálod nem elveszíteni az önbizalmadat. Nagy ölelést küldök neki, és biztos vagyok abban, hogy a dolgok hamarosan jobbra fordulnak.”

2019-01-15 21:06 Mata: „Nagyra becsülöm Iscót, mivel találkoztam vele a Valenciánál és láttam, hogy milyen tehetséges. Az ilyen helyzetekben nem tehetsz mást, mint hogy tovább dolgozol, nem veszíted el a magadba vetett bizalmat és megpróbálod kihasználni az adódó lehetőségeket. Végül a tehetség mindig kitűnik, neki pedig rengeteg van belőle. Egy nagyon nagy ölelést küldök neki innen, biztos vagyok benne, hogy végül javulnak a dolgai.”

2019-01-15 13:27 Uli Stielke (A Madrid korábbi játékosa, jelenleg a kínai Tianjin Teda edzője): „Megpróbálom még követni a Real Madridot, de Kínából nem egyszerű az időeltolódás miatt, nem mindig láthatom a meccseket. Mindenesetre nincs könnyű idényük. Nem gondolom, hogy ami hiányzik a Madridból, az a karakter. Inkább Cristiano Ronaldó góljai hiányoznak. Egyszerűnek tűnhet pótolni egy olyan játékost, aki évi 50 gólt szállított a csapatnak és nehéz pillanatokban mentette meg a csapatot, de ez messze nem könnyű. Hiányzik nekik.”

2019-01-15 08:57 Zlatan Ibrahimović: „Cristiano Ronaldo azt mondja, hogy kihívás egy olyan csapathoz menni, aminek már mindene megvan ahhoz, hogy megnyerje a Serie A-t. Néhány éve miért nem ment a másodosztályba, hogy bajnok legyen és feljusson az elsőbe? Süket duma… A Juventusba menni nem kihívás.”

2019-01-15 08:41 Iker Casillas: „A spanyol sajtó már a visszavonulásomról beszél? Látják, ez is csak azt bizonyítja, hogy jobb egyáltalán nem olvasni az újságokat, különösen Spanyolországban.”

2019-01-14 13:30 Bartra: „Vinícius többet feküdt a földön, mint amennyit a lábain volt, úgyhogy megkértem, hogy ne dobálja magát. Ő háromszor is elmondta, hogy a ku*va anyámat. Még sokat kell tanulnia, nem gondolom, hogy egy Real Madrid játékostól ez elfogadható viselkedés lenne.”

2019-01-14 13:17 Ramón Calderón: „Zidane szerette volna megtartani Cristianót és eladni Bale-t. De Pérez ennek ellentétét csinálta. Zidane döntési szabadságot kért az átigazolásokat illetően, de az elvárások nem találkoztak, így a távozás mellett döntött. És igaza volt.”

2019-01-14 13:16 Jorge Valdano: „Vinícius meggyorsította a Madrid játékát, ha megkapja a labdát, mindig veszélyesebbnek tűnnek. Lehet, hogy egy kissé túlbuzgó, de rendkívül sok dologra képes. A Madrid játékával kapcsolatban a legfontosabb, hogy ragaszkodjanak egy játékstílushoz.”

2019-01-14 13:09 Jorge Valdano: „Egy évvel ezelőtt Isco és Asensio voltak a Real Madrid reményei. Mostanra az egyikük letért az útról, a másik pedig még kérdéses. Solari és Isco esetében mindenki tudja, hogy van valami, de senki nem tudja, hogy mi az. Ezt privátban kell megoldaniuk. Tegnap Isco helyett egy Castilla-támadót választott, tehát a helyzet nagyon komollyá alakult. Úgy gondolom, hogy a klubon belül beszélnek erről. Iscónak önvizsgálatot kell tartania.”

2019-01-13 23:28 Ramón Calderón: „Én úgy gondolom, hogy Zidane meg akarta tartani Cristianót, és helyette Bale-t adta volna el, de Pérez ennek tulajdonképpen pontosan az ellenkezőjét tette. Zizou hatalmat szeretett volna, hogy beleszólhasson az igazolásokkal és a játékoseladásokkal kapcsolatos döntésekbe, de nem teljesültek az elvárásai, emiatt pedig távozott. És igaza volt.”

2019-01-13 01:34 Didier Deschamps: „Benzema átlépett egy határt, amikor azzal vádolt meg, hogy rasszista okok miatt nem kap tőlem meghívót a francia válogatottba. Ez nagyon rosszul esett. Sosem fordult elő velem, hogy a bőrszín vagy a vallás szerepet játszott volna a szakmai döntéseimben. Az ilyen vádaskodásoknak beláthatatlan következményei lehetnek, emiatt úgy gondolom, hogy a kettőnk kapcsolata visszafordíthatatlanul megromlott. Benzema nem térhet vissza a nemzeti csapatba.”

2019-01-12 05:34 Loren Morón, a Real Betis támadója: „A Real Madrid elleni mérkőzés? Abszolút hiszünk a saját képességeinkben, ez a legfontosabb. Az elmúlt időszakban nem megy túlságosan jól a Madridnak, de olyan kaliberű játékosaik vannak, akik bármelyik meccset eldönthetik egy-egy villanással. Mi reménnyel és alázattal várjuk a találkozót. Isco? Ha rajtam múlna, egy ilyen tehetséges labdarúgó folyamatosan játszana. Persze nem tudhatjuk, hogy pontosan milyen helyzeten megy keresztül jelenleg, de számomra mindig meglepetés, amikor kihagyják őt a csapatból.”

2019-01-11 08:56 Achraf Hakimi: „Több korábbi csapattársammal is tartom a kapcsolatot a Real Madridból. Örülök a Leganés elleni győzelmüknek, ezzel remélhetőleg visszatalálnak a helyes útra. A Dortmund? Több klub is érdeklődött irántam, de az ő ajánlatuk volt a legmeggyőzőbb. Itt megtaláltam a fejlődésemhez szükséges állandóságot. Sokkal érettebb játékosnak érzem magam, mint egy éve ilyenkor. A jövőm? 2020-ban visszatérek Madridba, aztán majd meglátjuk.”

2019-01-11 08:15 Valdano: „Vinícius két nap alatt megváltoztatta a helyzetét, felfrissülést hozott a csapatba. De rossz ötlet ilyen mértékben egy ilyen fiatal srácra koncentrálni. Ezen a meccsen sokkal meghatározóbb volt, ám sokkal kevésbé volt robbanékony, mint a Sociedad ellen.”

2019-01-11 08:15 Valdano: „Biztosan valami fontos történik a háttérben. Egy kicsit hiányolom Iscótól a lázadást. Tudnia kell, hogy a pályán dőlnek el a dolgok. Inkább áldozat szerepében tetszeleg, minthogy egy harcos játékos képét mutatná.”

2019-01-10 23:35 Mourinho: „A Madrid? Az újságok mondanak dolgokat. Jelenleg senkivel sem tárgyalok. Ha egy edző visszatér, az azért van, mert valami pozitív dolgot vitt véghez korábban. Ezt éreztem, amikor megérkeztem a Chelsea-hez. Ha egy szakember visszatér vagy felajánlják neki a visszatérést, az óriási megtiszteltetés. Ez nem zsákbamacska, a klub megpróbál egy olyan edzőt vagy játékost megszerezni, akit már ismer, aki már volt ott és ha megkeresik, akkor ezt azért teszik, mert ismerik az értékét.”

2019-01-10 23:34 Pepe: „Amikor megérkeztem a Real Madridba, védőtemető volt. Azok, akik előttem érkeztek, nem tudtak kiharcolni állandó helyet maguknak. De a Porto felkészített erre. 10 idényt töltöttem el Madridban. Nagyszerű középső védők csatlakoztak a klubhoz, de egyikük sem tudott úgy bebetonozni magát, mint én.”

2019-01-10 23:34 Pepe: „Nagyszerű volt ennyi idő után újra látni Ikert. Boldognak tűnt és ez engem is boldoggá tesz. Amikor a Madridba igazoltam, meséltem neki az itteni életről. Lehet, hogy végül ez is közrejátszott a döntésében, amikor ide igazolt. Nem tudom. Amikor először érkeztem meg Spanyolországba, megkérdezte, hogy beszélek-e spanyolul. Mondtam neki, hogy nem. Az első nap, amikor visszatértem ide, megkérdeztem tőle, hogy tud-e portugálul. Azt mondta, hogy megérti, de beszédben még bizonytalan. Szóval akkor jobb vagy, mint én a madridi érkezésemkor!” (nevet)

2019-01-10 23:33 Wanda Nara: „Ahogy ma állnak a dolgok, Icardi hosszabbítása az Interrel nagyon távol van. Vannak nagy klubok, akik érdeklődnek iránta, attól pedig nagyon messze vagyunk, hogy megállapodjunk az Interrel. A hírek, amik róla szólnak, nem igazak. Eddig semmilyen elfogadható ajánlatot nem kaptunk. Nem zárjuk ki, hogy lesz megegyezés, de ez most távolinak tűnik. Nem logikus Mauro számára, hogy ugyanazért a fizetésért hosszabbítson. Szerintünk a legmagasabb szinten van. Kiváló kapcsolatot ápolunk a két legnagyobb spanyol klubbal, akik élénken érdeklődnek iránta, ahogy egy francia és egy angol együttes is.”

2019-01-09 06:55 Exequiel Palacios: „Büszkévé tesz, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nyilvánvalóan egy hatalmas klubról beszélünk, és nehéz figyelmen kívül hagyni a közösségi médiában megjelenő dolgokat, de most csak a Riverre koncentrálok.”

2019-01-08 04:16 Predrag Mijatović: „Már tízpontos a hátrányunk a bajnokságban, ebből a helyzetből tulajdonképpen lehetetlen megnyerni a bajnokságot. A többi sorozatra kell koncentrálnia a csapatnak. A szurkolóknak elege van a jelenlegi állapotokból. Bale? Kedvelem őt, de nem tud vezérré válni. Isco? Egyáltalán nem számolnak vele, a helyében aggódnék.”

2019-01-02 12:25 Cristiano Ronaldo: "A Santiago Bernabéu hosszú-hosszú éveken át az otthonom volt, és mindig egy különleges stadion marad számomra. Mindig szeretni fogom a klubot és a szurkolóit is. Úgy gondolom, hogy ha egy nap visszatérek a stadionba, jól fogadnak majd. Hogy mi volt a 2018-as év csúcspontja? A zsinórban harmadik BL-győzelem a Real Madriddal, ami számomra az ötödik diadal volt a sorozatban."

  • Forrás: calciomercato.com
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2018-12-31 00:10 Marin Čilić (horvát teniszező): „Nemrég beszéltettem Luka Modrićcsal. Elmondta, hogy kemény munkával és kitartással elérhetjük a céljainkat, álmainkat. Én is így érzek. Ő egy nagyon kicsi faluból jött, szerény körülmények közül, a nehéz idők pedig erősebbé tették, mindig minden tőle telhetőt megtesz. Hogy hol a határ? Nem lehet tudni. Mindig hinni kell az álmaidban.”

2018-12-31 00:00 Roberto Martínez: „Eden egy olyan játékos, aki mindig a megérzéseit követte. Nincsenek irreális ambíciói. Nagyon fiatalon elhagyta Belgiumot, mivel futballista akart lenni, innentől kezdve pedig olyan dolgokat ért el, amelyek nem szokványosak. Hazard készen áll arra, hogy a világon bármilyen projekt részese legyen. Én azt tanácsolom neki, hogy most is kövesse a megérzéseit.”

2018-12-30 23:47 Piero Ausilio (Az Inter sportigazgatója): „A nyáron nem hittem abban, hogy létrejöhet a Modrić-üzlet. Viszont nem látom, hogy miért ne álmodozhatnánk ilyen dolgokról? Én akkor csak annyit mondtam, hogy itt vagyunk, ha a Real Madrid tárgyalni akar, akkor nyitottak vagyunk erre. De tudjuk, hogy mik a határaink, milyen pénzekről van szó, nem gondolom hogy jól mentek volna a tárgyalások. Talán visszatérhetünk a témára, mivel egy fontos játékosról beszélünk, hatalmas tehetséggel, a futballban pedig semmit nem lehet kizárni.”

  • Forrás: forzaitalianfootball
  • Szerző(k): Gy. András

Tabella