2022. June 30., Thursday
tól ig

2019-03-12 19:02 Zidane így nyilatkozott Beckhamnek egy Adidas-műsorban: „A labdarúgóknál általánosan megfigyelhető probléma, hogy egyszerre túl sok dologgal foglalkoznak. Én azt mondtam a játékosaimnak a Real Madridnál, hogy használják ki a lehetőségeiket ahelyett, hogy más dolgokra összpontosítanának. Szerintem a futballban csakis kemény munkával és megfelelő hozzáállással lehet nagy dolgokat elérni.”

2018-09-10 18:51 Robinho: „Nagyon fiatal voltam, mikor a Real Madridhoz kerültem. Az első napomon az öltözőszekrényemet is alig találtam meg. Egy valóra vált álom volt számomra ez az egész, mindenki nagyon jól bánt velem. A távozásom? Semmit sem bántam meg, talán csak azt, hogy nézeteltérés támadt köztünk a vezetőséggel, amiért azt kértem, hogy engedjenek el. Ugyanakkor a Real Madrid volt az a klub, amely megnyitotta előttem Európa kapuit, bajnoki címet ünnepelhettem a csapattal, és úgy gondolom, hogy összességében jól ment a játék. Beckham? Ő mindig is velünk, brazilokkal bandázott. Tulajdonképpen a spanyol srácok irigykedtek is ránk, mert Beckham jobban beszélte a mi nyelvünket, a portugált. Ami a személyiségét illeti, azt hiszem, sosem találkoztam nála szerényebb játékossal, különösen nem az olyan nagyszerű világklasszisok között, mint amilyen ő is volt.”

2018-08-22 11:06 Idén David Beckham, a Real Madrid korábbi játékosa kapja az UEFA elnöki különdíját. Az elismerést 1998-ban alapították azzal a céllal, hogy kitüntessék azokat a sportembereket, sportvezetőket, akik a pálya mellett is példaértékűen népszerűsítik a futballt.

2018-06-03 18:51 Thomas Gravesen 12 év után először nyilatkozott a sajtónak: „Nagyon élveztem a galaktikusokkal eltöltött madridi időszakot. Egytől egyig nagyszerű játékos voltak, egyben pedig tiszteletreméltó emberek is. Sosem sajnálták az időt, hogy kiosszanak pár autogramot, vagy hogy csevegjenek néhány mondatot a rajongókkal. Zidane, Beckham, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo… mindannyian megbecsülik a szurkolókat.”

2018-03-05 11:50 David Beckham, a Real Madrid és a PSG egykori labdarúgója latolgatta az esélyeket egy ADIDAS által szervezett rendezvényen: „Kétségtelen, hogy egy hihetetlen mérkőzés lesz. Nehéz eldönteni, hogy melyik csapatnak van nagyobb esélye a győzelemre. Mindkét együttest a szívembe zártam, hiszen tele vannak szenvedéllyel. Négy nagyszerű évet töltöttem a spanyol fővárosban, s bár ennél lényegesen kevesebbet Párizsban, a bajnokság megnyerése egyértelműen hatalmas fegyvertény volt. Szeretem ezt a klubot a szurkolóival egyetemben. Elképesztőek, akár csak Madridban.”

2018-02-28 07:26 Gareth Bale egalizált Beckhammel: immáron mindkét britnek 116 bajnokija van a Real Madrid színeiben.

2018-02-05 11:12 David Beckham: „Nehéz választanom a Real Madrid és a Paris Saint-Germain közül. Csodálatos éveket töltöttem a spanyol fővárosban, de a Ligue 1 megnyerése különösen nagy öröm volt számomra. Két hatalmas klubról van szó. A párharc végeredménye? A PSG jobb formában van, de a Real Madrid játékosai mindent meg fognak tenni, hogy pályafutásuk legjobb teljesítményét nyújtsák. Nagyon izgalmas mérkőzéseknek nézünk elébe.”

2018-01-15 11:20 Michael Owen: „Egy részem sosem akart távozni Liverpoolból, de végül úgy éreztem, hogy ezt a döntést meg kell hoznom. Vegyes érzelmekkel fogadtam a hírt, hogy a Real Madrid bejelentkezett értem. Örültem a lehetőségnek, de furcsa volt belegondolni, hogy olyan labdarúgókkal játszok majd egy csapatban, mint Zidane, Ronaldo, Roberto Carlos, Figo, Beckham vagy Raúl. Végigsírtam a repülőtérig vezető utat. A spanyol fővárosban töltött évem alatt sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy Liverpoolban kellett volna maradnom, hogy egy olyan karriert fussak be, mint Gerrard és Carragher, de azt hiszem, akkor minden egyes nap ott motoszkált volna bennem a kérdés, hogy mi lett volna ha...”

2018-01-09 21:17 Ronaldo Nazário: „Elképesztő belegondolni, hogy egyike lehettem a Real Madrid galaktikusainak, habár ezt a jelzőt személy szerint sosem kedveltem, mert szükségtelen extra nyomást helyezett ránk. Fantasztikus labdarúgókkal játszhattam együtt. Zidane az edzéseken is mindig varázsolt, és ott volt Guti is, aki az egyik legtehetségesebb játékos volt köztünk. Ha volt egy négyzetcentiméternyi terület, ő megtalálta, és eléd varázsolta a labdát.”

2017-11-29 17:12 Gareth Bale tegnap játszotta 160. tétmérkőzését a Real Madrid színeiben, ezzel megelőzte David Beckhamet, és ő lett a legtöbbször pályára lépő brit játékos a klub történetében. Owen egyébként 45, McManaman pedig 158 meccsig jutott.

2017-11-16 12:21 Robinho: „A Real Madrid öltözőjéből Beckhammel voltam a legjobb viszonyban. Egyikünk sem beszélt spanyolul, de piszkosul értettünk a futballhoz. Az edzések után gyakran maradtunk ott ketten, hogy kosarazzunk. A távozásom? Kaptam egy ajánlatot a Chelsea edzőjétől, Scolaritól, de a Real Madrid megvétózta a transzfert, mert nem akartak elengedni egy közvetlen BL-riválishoz. Végül az átigazolási időszak utolsó napján szólt az ügynököm, hogy a Manchester City is megkeresett...”

2017-08-11 00:42 A MARCA jelenti: Zinédine Zidane vakon bízik a jelenlegi keretében, és egyáltalán nem lesz elégedetlen, ha végül már egyetlen új játékos sem érkezik a csapatba. A francia vezetőedző bízik a további sikerekben, jelenleg pedig egyetlen cél lebeg a szeme előtt: legyőzni a Barcelonát.

2017-06-21 15:01 David Beckham: „Sok országban éltem és jártam a karrierem során, de Madridról különösen szép emlékeket őrzök, elsősorban azért, mert az egyik gyermekünk itt született. Ő lényegében azóta is spanyolnak tartja magát, sokszor felemlegeti ezt. Büszke vagyok arra, hogy a Real Madrid játékosa lehettem. Ez minden futballista álma.”

2016-10-25 08:33 A Marca exkluzív cikk formájában közli, hogy David Beckham visszatérhet a Real Madridhoz. A spanyol lap szerint a még mindig hatalmas népszerűségnek örvendő sztár a klub amerikai nagykövete lehet.

2016-07-21 08:07 Az Okdiario szerint a Real Madrid vezetősége azt szeretné, ha Ronaldo után David Beckham is csatlakozna a klubhoz, mint az Egyesült Államokban tevékenykedő nagykövet.

  • Forrás: okdiario.com
  • Szerző(k): Prince

Tabella