2019. June 25., Tuesday
tól ig

2019-06-01 22:59 Andriy Lunin kiválóan teljesít a lengyelországi U20-as világbajnokságon! A Real Madrid hálóőre mindhárom eddigi mérkőzést végigjátszotta a tornán, hazája pedig csoportelsőként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. Luninnak ebben elvitathatatlan érdemei vannak, minden találkozó után dicsérte őt a média. A Nigéria ellen hárított tizenegyes például két extra pontot jelentett Ukrajna számára. Luninék legközelebb Panama ellen lépnek pályára június 3-án.

2019-05-16 23:25 Joseba Ituarte, a Leganés kapusedzője: „Lunin készen áll a spanyol bajnokság legmagasabb szintjére. Hatalmas jövő áll előtte. Ha minimalizálni tudja a hibái számát, akkor akár egy BL-esélyes csapatban is védhet. A jövője? Jól érzi magát a Leganésnél, de az utolsó szót a Real Madrid fogja kimondani.”

2019-04-08 08:41 A MARCA szerint biztosnak tekinthető, hogy Thibaut Courtois lesz a klub első számú kapusa a 2019/20-as idényben. A belga óriás helyettese a jelenleg a Leganés csapatánál kölcsönszereplő Andriy Lunin lehet.

2019-01-18 08:11 Andriy Lunin, a Real Madrid jelenleg kölcsönben játszó kapusa szeretne még egy évet a Leganés együttesénél maradni. Az ukrán hálóőr jól érzi magát jelenlegi csapatánál, még annak ellenére is, hogy összesen négy mérkőzésen jutott lehetőséghez. A Leganés is meghosszabbítaná a kölcsönszerződést, amit már jeleztek is a Real Madrid felé.

2019-01-16 07:19 Andriy Lunin szerződése nem teszi lehetővé, hogy januárba visszatérjen a Real Madridhoz, Casilla távozása után tehát Luca Zidane lesz a csapat harmadik számú kapusa a szezon végéig.

2019-01-12 05:38 Az AS szerint az Huesca megkereste a Real Madridot, méghozzá Andriy Lunin kapcsán. Az ukrán kapus eddig mindösszesen 274 percet játszott a szezonban a Leganésnél, akik ettől függetlenül nem akarnak megválni Lunintól, s véleményük szerint nem is kell, hiszen a szerződésben nem rögzítettek olyan záradékot, hogy a Madrid vissza tudná hívni őt az idény közben. A Huesca ugyanakkor sokkal több játéklehetőséget ígér, tehát további tárgyalások várhatóak az ügyben…

2018-11-03 21:05 A hírek szerint könnyen elképzelhető, hogy a Real Madrid felbontja az Andriy Lunin játékjogára megkötött kölcsönszerződést. Az ukrán hálóőr eddig mindösszesen egy meccsen lépett pályára a Leganés együttesében, méghozzá a Király-kupa legutóbbi fordulójában. Ha igaznak bizonyul a hír, a téli átigazolási időszakban királyi gárda ismét kölcsönadja majd Lunint.

2018-09-02 21:50 A MARCA szerint a Liverpool nagyon közel állt Lunin leigazolásához, de az ukrán végül a Real Madridot választotta. Az angolok egyébként kölcsönadták volna a Las Palmasnak, a megegyezés már megvolt a háttérben.

2018-08-30 15:15 Andriy Lunin a bemutatásán: „Több csapat is érdeklődött irántam, de úgy láttuk, hogy a Leganés kínálta a legjobb kilátásokat. Az ügynökömmel közösen hoztuk meg a döntést. Habár nem a Real Madridnál vagyok, itt is hatalmas a csapaton belüli verseny, a vezetőség pedig komoly célokat tűzött ki erre a szezonra. A záradék, mely megtiltja, hogy pályára lépjek a Madrid ellen? Ez politika, nem rám tartozik. Én csak a futballra összpontosítok.”

2018-08-22 20:43 A MARCA biztosra veszi, hogy Andriy Lunin a Leganéshez kerül kölcsönbe, egyéves szerződéssel. A hivatalos bejelentés hamarosan megtörténik.

2018-08-21 14:20 Az AS értesülései szerint a Rayo Vallecano csapata szeretné kölcsönvenni Andriy Lunint és Raúl de Tomást is a Real Madridtól.

2018-08-14 19:42 Az Okdiario szerint a Rayo Vallecano közelről figyeli Lunin helyzetét. A nyáron leigazolt ukrán kapus jövője még mindig bizonytalan. A felnőtt csapatnál biztosan nem jutna neki elég játékidő, a Castilla szintjét már kinőtte. Spanyolországon belülről több érdeklődő is van, de a klub elsősorban egy külföldi csapatnak szeretné őt kölcsönadni, hogy tapasztalatot szerezzen. A Rayo mindenesetre szívesen látná soraiban a fiatal hálóőrt.

2018-08-06 10:47 A MARCA információ szerint a klub és az edzői stáb nagyon elégedett az ifjú Andriy Lunin teljesítményével. Amennyiben nem érkezik Courtois, az ukrán hálóőr biztosan a keret tagja marad, a csapat második számú kapusaként. Ellenekező esetben egy kölcsönszerződés keretein belül gyűjthet tapasztalatot.

2018-07-23 15:20 Florentino Pérez: „Apránként haladva, a Luninhoz hasonló fiatal, nagy reménységű játékosokkal megalapozzuk a csapat jelenét és jövőjét. Az elmúlt esztendők elképesztő sikerei után is lojálisak kívánunk maradni a saját futball-értelmezésünkhöz. A klub mindig is alázatossággal, munkával és elkötelezettséggel nyert trófeákat. Együtt nézünk szembe a kihívásokkal. Lunin sok csapat kívánságlistáján szerepelt, de számára egyértelmű volt, hogy hol képzeli el a jövőjét. Nem véletlen, hogy a világ egyik legnagyszerűbb kapustehetségeként tartják őt számon. Andriy, ma valósággá válik az álmod.”

2018-07-18 13:38 Julen Lopetegui nem tétlenkedik. A spanyol mester mától kezdődően napi két edzést (egy délelőtti és egy esti) tart az irányítása alatt dolgozó 20 játékosnak, név szerint: Bale, Benzema, Vallejo, Llorente, Ceballos, Theo, Mayoral, Casilla, Vinícius, Lunin, Fede Valverde, Ødegaard, Raúl de Tomás, Óscar, Reguilón, Quezada, Sergio López, Javi Sánchez, León és Álex.

2018-07-12 10:03 A Real Madrid három új igazolását, Viníciust, Odriozolát és Lunint is a jövő hét folyamán mutatják be a Santiago Barnabéu Stadionban.

2018-07-06 18:39 Az AS úgy tudja, az Elche szívesen kölcsönvenné a Real Madrid frissen igazolt portását, Andriy Lunint. Az ukrán játékos sorsa még mindig nem tisztázott; vagy kölcsönbe távozik, vagy ingázni fog a Castilla és a felnőtt csapat között.

2018-06-27 13:34 Keylor Navas és Achraf számára véget ért a világbajnokság. Ők ketten július 27-én, a Mexikóba való utazás napján fognak csatlakozni a társakhoz, másnap pedig minden bizonnyal pályára lépnek majd a Puebla elleni barátságos mérkőzésen. A világbajnokságon nem részt vevő játékosok (Casilla, Luca Zidane, Vallejo, Theo, Ceballos, Marcos Llorente, Bale, Benzema, Mayoral, Vinícius Júnior, Lunin és De Tomás) július 17-én kezdik meg a munkát Lopeteguivel, de persze addig még lehetnek változások a keretben. Fede Valverde, Coentrão és Ødegaard sorsa jelenleg még ismeretlen.

2018-06-22 23:59 Andriy Lunin: „A madridi szerződéssel egy álmom vált valóra. Többszáz ajánlatot utasítottam vissza, hogy csatlakozhassak a Real Madridhoz. A lehető leghamarabb szeretnék az első csapat keretéhez tartozni.”

Tabella