Bartomeu: A VAR mindig ugyanannak a csapatnak kedvez

Nehéz higgadtan leírni ezeket a sorokat, de megpróbálkozom vele. Az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu úgy érezte, hogy egy világhírű klub felelős elnökeként (és amennyire a mondataiból látszik, a labdarúgás aktuális szabályainak teljes ismerete nélkül) megszólal, és az alábbi nyilatkozatot adja.

„Megnéztem a Bilbaóban lejátszott meccset, és nem szívesen mondom, de a VAR-t nem úgy használják, ahogy kellene” – kezdte mondandóját Josep Maria Bartomeu a Villarreal – Barcelona bajnoki mérkőzés után.

Bartomeu

„Amióta visszatért a futball a koronavírus járvány miatt elrendelt szünetből, nem minden meccsen használják egyformán. Ez látszik az eredményeken, és olybá tűnik, hogy mindig ugyanannak a csapatnak kedvez. A világ legjobb bajnokságában vagyunk, a VAR pedig nem nőtt fel ehhez” – folytatta a Barcelona elnöke.

„Beszéltünk a technológiáról a szövetséggel, amikor először bevezették. A VAR-nak segítenie kellene a bírókat, de az elmúlt hetekben mindenki láthatta azokat a példákat, amikor nem igazságosan használták” – zárta mondandóját Bartomeu.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK