Akkor sem lesznek nézők a Di Stéfanóban, ha lehetőség lesz rá

A Real Madrid mindenképp nézők nélkül játssza le a hazai meccseit.

A Real Madrid nem fogja beengedni a szurkolókat az Alfredo Di Stéfano Stadionba, még akkor sem, ha az illetékes szervezetek megadják az engedélyt a mérkőzések helyszíni megtekintésére.

A blancók Valdebebas fő pályáján fogják lejátszani a bajnokságból hátralévő meccseiket, hogy ezzel is segítsék a stadionfelújítási munkálatok előrehaladását.

A koronavírus-fertőzések visszaesése miatt Spanyolországban már arra számítanak, hogy július 1-től már lehetnek szurkolók a stadionokban. A hírek szerint 30%-os kapacitással működhetnek ezek az épületkomplexumok.

Di Stéfano

A Real Madrid mindenesetre nem gondolkodik abban, hogy nézőket engedjen a meccsekre, egészen szeptemberig vagy októberig, amikor is újra a Bernabéuban játszhat a csapat.

Tehát hiába tölthetik meg a többi stadion egyharmadát nézők, a Di Stéfano üres marad. A kormány fogja meghozni a végleges döntést az emberek stadionokba való visszaengedése kapcsán, illetve ők határozzák meg a feltételeket is.

Érdekesség, hogy az Atlético Madrid elnöke egy interjú során elmondta, hogy ha a blancók igényt tartanak a Wanda Metropolitanóra a kialakult helyzetben, akkor ők nem zárkóznak el attól, hogy biztosítsák számukra a lehetőséget. Az Atlético szurkolóinak képviselője szerint ezzel a szurkolóknak sem lenne problémája, tekintettel arra, hogy a múltban már arra is volt példa, hogy az Atlético egy stadionfelújítás miatt a Bernabéuban játszott le egy bajnoki meccset.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK