Ekkor kezdhet újra edzeni a Real Madrid

Természetesen a legszigorúbb előírások betartásával indulhat újra a munka.

A klub úgy tervezi, hogy május 11-én térnek vissza a játékosok Valdebebasba, és kezdik meg az edzéseket. Természetesen ez még közelről sem fog hasonlítani a megszokott tréningehez, egyelőre kiscsoportos edzéseken vesznek részt a keret tagjai.

Az edzőközpont minimálisan át lett alakítva, hogy megfeleljen az egészségügyi és higiéniai szabályoknak, valamint a távolságtartásra vonatkozó előírásoknak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Zidane csapata a korábbiakhoz képest még inkább elkülönítve fog edzeni. Az edzőközpontban egyszerre meghatározott számú játékos, edző és segítő tartózkodhat. A közösségi tereket eltűntették vagy lezárták.

A spanyol csapatok a következő héten kezdhetik el tesztelni a játékosokat, igaz, a Nemzetközi Sporttanács nem kötelezi erre azokat a játékosokat, akik nem mutatnak tüneteket vagy akik nem kerültek kapcsolatba koronavírussal fertőzött emberrel. A cél az, hogy mielőtt a futball visszatér, és még mielőtt elkezdődnek a csoportos edzések, minden játékost, edzőt és a klub alkalmazottjait leteszteljék. Ezt a LaLiga is kommunikálta a klubok felé.

A Real Madrid játékosai addig is folytatják otthoni edzésterveiket, majd, ha minden jól megy, akkor május 11-én visszatérnek Valdebebasba. Onnantól számítva körülbelül egy hónap, mire folytatódhat a bajnokság.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK