Upamecano nyomást helyez a klubjára a Real Madrid miatt

A Real Madrid a befutó a 21 éves védőért folytatott harcban, akinek ügynöke képviseli a klub német középpályását, Toni Kroos-t is.

A Real Madrid első csapatának edzője, Zinédine Zidane az RB Leipzig védőjét, Dayot Upamecanót szemelte ki a védelem megerősítésére. A francia védő szerződése 2021-ben lejár a német klubbal, az AS forrásai szerint pedig a játékos nyomást helyez a klubjára, hogy engedjék távozni a spanyol fővárosba.

Upamecano

Upamecano tökéletesen illeszkedik a Real Madrid jövőbeli terveibe, ahol a cél az, hogy frissítsék az idősödő keretet. A francia védő ügynöke Toni Kroos képviselője is egyben, ami megkönnyíti a tárgyalásokat. A játékos jelenlegi keresete a német klubjánál kétmillió euró, és mivel nem valószínű, hogy szerződéshosszabbításra sor kerül, a Leipzig inkább most válna meg a védőjétől, mint hogy 2021-ben ingyen kelljen elengednie.

A német gárda már keresi a játékos utódját
Mivel a francia védő nyári távozása borítékolható, az RB Lepizig edzője, Markus Krösche és Ralf Rangnick sportigazgató két játékos megszerzését vette fontolóra: Malang Sarr (Nice) vagy Tanguy Kouassi (PSG).

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK