Zidane: A tabella élén vagyunk, és folytatni fogjuk a harcot

A francia mester nyilatkozott a Santiago Bernabéu sajtószobájában a média képviselőinek a Celta Vigo elleni döntetlent követően.

„Mindig csalódott az ember, ha két pontot veszít hazai pályán. Azért is nagy pofon ez, mert óriásit küzdöttünk a második félidőben, és az ellenfél a lefújás előtt öt perccel egyenlített. Az első góljukat hat perc elteltével szerezték, utána berendezkedtek a saját térfelükön, mi pedig nem találtunk rést a védelmükön az első játékrészben, mert középen erőltettük a támadásokat. A második félidőben már sokkal jobbak voltunk, volt sebesség a játékunkban.” 

„Még mindig az első helyen vagyunk, ez sokat jelent. Mindig benne van a pontvesztés a labdarúgásban. Tudjuk, hogy apró dolgokon múlt ez ma is, fejlődnünk kell, és egészen a végéig koncentráltnak kell lennünk, mert az ellenfél akár egy támadással is gondot tud okozni. Az élen állunk, tovább kell mennünk, mindannyian harcolni fogunk, ez egy hosszútávú verseny.” 

Két kapott gól

„Kemény mérkőzések állnak előttünk, nekünk pedig fenn kell tartanunk a koncentrációnkat. Az első gólt egy egyéni hiba előzte meg. Mondhatnánk ezt a másodikra is, de Denis Suárez egy egészen különleges passzt adott a találatot megelőzően.” 

„Ilyen a foci. Jó játékosokkal néztünk szembe, akik szereztek két gólt. Mindig 4-3-3-as felállásban játszunk, nem hinném, hogy ez gyengítette volna a védekezésünket. Az első félidőben nem voltunk elég szervezettek. Ezek fontos részletek, és sajnos előfordulnak ilyen hibák.” 

Hazard

„Örülök a visszatérésének, és annak, hogy hetven percet tudott játszani. Tudjuk, hogy milyen játékos ő, és hogy mit adhat a csapatnak. Három hónap kihagyás után nem könnyű úgy teljesíteni, ahogyan ő azt ma tette.”

Bale

„Minden rendben van vele. Örülök a teljesítményének. A közönségnek joga van megítélni őt, szerintem jó meccse volt.”

Javítandó dolgok

„Fizikálisan nem voltunk rossz állapotban, de még mindig van hová fejlődnünk minden szempontból, például a védekezés terén.”

Marcelo

„Ma jól védekezett. Örülök annak, amit a játékosok nyújtanak akkor, amikor lehetőséget kapnak.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…