Vinícius: Önbizalmat adott a gólom

A Real Madrid bejutott a Király-kupa negyeddöntőjébe, miután 4-0 arányban felülmúlta a Zaragoza csapatát. A mérkőzést követően Lucas Vázquez, Dani Carvajal és Vinícius Jr. nyilatkozott.

Lucas Vázquez

Az eredmény: „Nagyon elégedettek vagyunk ezzel az eredménnyel. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, a Zaragoza mindig meg tudja nehezíteni az ellenfelei dolgát. Mindannyian nagyon motiváltan érkeztünk ide. Igazságos eredmény született. Zidane azt mondta, úgy álljunk hozzá ehhez a mérkőzéshez, mintha egy döntő lenne.”

Kupagyőzelem: „Három meccs választ el a kupagyőzelemtől, így látjuk az egészet. Meg akarjuk nyerni, ahogy az összes többi címet is. Mindannyian fontos részei vagyunk a csapatnak, az edző mindenkinek ad lehetőséget. Mindent megteszünk érte. A csapaton belüli versengés mindenkinek jót tesz.”

Lucas Vázquez, Real Madrid

Marcelo 500. mérkőzéséről a Real Madrid színeiben: „A szám mindent elmond, ő a Real Madrid legendája és a világ legjobb balhátvédje. Nagyon örülök neki, remélem még sokkal többet fog elérni.”

Jovićról: „Jović egy fiatal játékos, jó formában van. Mindig többet akar, és mindannyian boldogok vagyunk, hogy a csapat része lehet.”

A madridi derbiről: „Meg akarjuk nyerni a mérkőzést, és a bajnokság élén maradni. Zidane remekül menedzseli a csapatot. Ha szükséges, képes változtatni a dolgokon, és bárki játszik, jól teljesít. Ez az egyensúly és az, hogy mindenki számára biztosít játékperceket, azt eredményezi, hogy mindenki a legjobbját nyújtja.”

Carvajal

A meccsről: „Remekül teljesítettünk ma, sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset. Az ellenfélnek is gratulálni szeretnék, mivel megnehezítették a dolgunkat, és sok sikert kívánok nekik a feljutásért folytatott küzdelemben. Fegyelmezetten játszottunk, és ennek köszönhetően nem tudtak betalálni. Három mérkőzés választ el a döntőtől, és mindent bele fogunk adni, hogy eljussunk oda.”

Dani Carvajal, Real Madrid

Vinícius: „Vinícius Jr. képes gólt szerezni. Remélem, hogy ezután is sok gólt fog lőni, ami még tovább növelné az önbizalmát. Nap mint nap látom, hogy játszik az edzéseken, ezért a mai találata nem okozott meglepetést nekem.”

Madridi derbi: „Az Atlético elleni mérkőzés nagyon nagy jelentőséggel bír. A szurkolóink előtt játsszuk ezt a derbit, és a tabella élén szeretnénk maradni. Különleges találkozó lesz, és mindent megteszünk a győzelem érdekében.”

Vinícius Jr.

A gólja: „Nagyon örülök a győzelemnek és a gólomnak is, ami önbizalmat adott nekem. James remek passzának köszönhető a találatom, és nagyon hálás vagyok neki ezért. Próbálkoztunk ezzel edzéseken is, most pedig sikerült gólt szereznünk ezzel a kombinációval. Az idény egészét szemlélve ez egy nagyon fontos győzelem volt, mindannyiunknak adott egy szükséges löketet.”

Vinícius Júnior, Real Madrid

A siker titka: „A koncentráció segített át egy olyan mérkőzésen, amelyről tudtuk, hogy nehéz lesz. Nagyon fókuszáltan játszottunk már a kezdő sípszót követően, gólt akartunk szerezni az első 15 percben. Végül sikerült is, ez pedig mindenkit megnyugtatott valamilyen szinten. Az hogy a csapatból ilyen sokan képesek gólt szerezni, magabiztosságot ad a szombati, Atlético Madrid elleni mérkőzés előtt, mivel ez egy nagyon fontos találkozó. Örömmel tölt el, hogy ilyen sok játékos be tudott ma találni.”

Marcelóról: „Remélem még sokkal többet fog játszani, szeretném, ha örökké a csapattársam lehetne. Ő egy példakép nekünk Madridban és Brazíliában is. Nagyon örülök a sikereinek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK