Nuno Espírito Santo: Vallejo távozhat, nem vált be neki a Wolves

A Wolverhampton edzője, Nuno Espírito Santo egy interjúban elmondta, hogy Vallejónak találnia kell egy másik klubot, ahol rendszeres játéklehetőséget kaphat. „Játszani akar, a tehetsége pedig megvan.”

Jesús Vallejo még ebben a hónapban visszatér a Real Madridhoz, miután megszenvedte a Wolvesnál töltött kölcsönidőszakát. Ezt az angol klub edzője jelentette be. A szakember szeretné, ha az idény elején a csapathoz kölcsönbe érkezett játékos több játéklehetőséget kapna, de ő csak néhányszor számolt vele az angol bajnokságban. Miután visszatér Madridba, Vallejo valószínűleg azonnal egy másik csapathoz kerül kölcsönbe.

Vallejo

„Egyértelmű leszek. Jesús valószínűleg távozik, mivel játszani akar” – mondta Nuno a Wolverhampton Manchester United elleni FA-kupa mérkőzése előtti sajtótájékoztatón. „Fiatal és tehetséges játékos, akit nagy elvárásokkal igazoltunk le, de nem működött a dolog. Itt az ideje, hogy távozzon és találjon magának egy klubot, ahol játszhat és fejlődhet, mivel a tehetsége megvan ehhez. Ez az igazság. Voltak pillanatai, amikor jól játszott és volt, amikor nem. Ez a helyzet vele. Egyszerűen nem működött. Ha valami nem megy, akkor az edzői stábnak is magába kell néznie. Hogy tudjuk a legjobbat kihozni a helyzetből? Néha nincs erre idő, hiszen három szereplős a történet. A játékos, a klubok, te magad.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK