Zidane: Mindenben jobb volt az Atléti

A Real Madrid megalázó vereséget szenvedett az előszezon harmadik mérkőzésén, ahol az Atlético Madrid volt az ellenfél. A végeredmény 7-3 lett, a matracosok örülhettek, Zidane értékelt.

„Annyi történt, hogy rendkívül gyengén kezdtük a meccset. Egy ilyen szintű találkozóhoz képest nagyon rosszul kezdtünk. 2-0-s hátrányban voltunk nyolc perc után, és semmi jele nem volt, hogy bármi is változni fog. Nagyon kemény első játékrész volt, sosem voltunk meccsben. Egyszerűen hiányzott az intenzitás, amit ez a szint megkövetel.”

„Tudjuk, hogy hét gólt lőttek, mi pedig nem engedhetjük meg, hogy ilyen megtörténjen. A játékosok tisztában vannak ezzel, rendkívül csalódott mindenki. Nem kell túl sokáig rágódnunk ezen, hiszen ez egy előszezon-meccs. Ők voltak a jobb csapat minden szempontból, ennyi.”

„Motiváltak leszünk, efelől nincs kétségem. Meggyőződésem, hogy jó idényünk lesz. Nem elégedhetünk meg a mai vereséggel, ez teljesen egyértelmű. De biztos vagyok abban, hogy olyan csapatom van, amelyik a legmagasabb szinten fog versenyezni. Most egy kis pihenésre van szükségünk és el kell kezdenünk az augusztus 17-re gondolni.”

Zidane

„Ebben a szakaszban így mennek a dolgok. Nem változik semmi a céljaink tekintetében. Motiváltak vagyunk, megyünk előre. Ez egy barátságos meccs volt, de az Atlético nem így fogta fel. Biztos vagyok benne, hogy ez a csapat nagy dolgokat ér el ebben az idényben, ezt hamarosan látni is fogjuk.”

„A játékosok nem hagynak cserben, egyszerűen csak készülünk a következő idényre, nyugodtnak kell maradnunk. Készen kell állnunk a bajnokságra.”

„A stadion rendben volt. A szurkolók az egész világról érkeztek ide. A szurkolók azt akarják látni, hogy nyer a csapatuk, de ma nem ez volt a helyzet. De a bajnoki idény kezdetére koncentrálunk.”

„A vereség legfőbb oka az volt, ahogy a meccset kezdtük. 2-0-s hátrányba kerültünk szinte azonnal, túl sok területet hagytunk és egyre nehezebb lett. Ha hiányzik az intenzitás egy ilyen meccsen…”

„Nem arról van szó, hogy Hazard alulteljesít, az egész csapat van így. Elsősorban én. Nem hibáztathatsz egy vagy két játékost. Mindannyian együtt vagyunk ebben. Ma a kezdésnél hibáztunk, gyorsan el kell felejtenünk ezt a meccset.”

„Nem aggódom, de fáj. Nem azért játszol, hogy veszíts. De nem nézhetünk vissza, ez egy rossz meccs volt, most pedig arra kell koncentrálnunk, hogy mi az, ami rosszul sikerült, majd megpróbálhatjuk elérni, hogy ne forduljon elő újra a következő meccsen.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK