Bale ügynöke: Biztos, hogy Gareth nem megy kölcsönbe

A walesi szélső ügynöke, Jonathan Barnett a játékos lehetséges jövőjével kapcsolatban nyilatkozott egy angol televíziós csatorna munkatársának.

Történt változás Gareth helyzetében a Real Madridnál?
Nem javult a helyzet. Úgy tűnik, hogy Zidane úgy gondolja, hogy valószínűleg nélküle is boldogul majd. Meglátjuk, hogy mi fog történni.

Spanyolországban olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint esetleg egy kölcsönadás oldaná meg a helyzetet. Megfontolná, hogy kölcsönbe küldi?
Nagyobb eséllyel nyerem meg ezt a lóversenyt, mint hogy Gareth kölcsönbe menjen. Ez nem fog megtörténni.

Bale

Tehát nincs kilátásban kölcsönszerződés?
Nem gondolom, hogy el akar menni. Remek élete, otthona van Spanyolországban. Valami kivételes dolognak kell történnie ahhoz, hogy távozzon, a kölcsönszerződés nem ilyen.

Ha már kivételes dolgok. A Bundesliga és a Premier League lenne a két legjobb lehetőség Gareth számára.
Ezt te mondtad, nem én. (nevet) Sok dolgot kell mérlegelni, megfontolni. De még csak június közepe van, szóval várnunk kell és meglátjuk, mi lesz. Sosem lehet tudni. Bármi megtörténhet. Még az is lehet, hogy Gareth újra a Real Madridban fog játszani.

A Manchester United már régóta figyeli Gareth helyzetét, ez egy régi nóta. De most, Solsjaker irányításával egyfajta átalakítás zajlik a klubnál, beillene oda?
Egyértelműen igen. Szerintem nagyon jól teljesítene. Még mindig a világ egyik legjobb játékosa. De egy ilyen átigazolásra nagyon kevés az esély.
 

Forrás: SkySports
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK