A klub tájékoztatta Keylort, a kapusnak távoznia kell

A mai napra jutott rossz hír is, persze főleg azok számára, akik Keylor Navast a szívükbe zárták az elmúlt években. (Köztük van jelen sorok írója is – a szerz. kieg.) A klub állítólag döntött, Keylornak mennie kell. A hírt már a Costa Rica-i kapussal is közölték, akit utoljára a Betis ellen láthatunk a Real Madrid kapujában.

Több megbízható újságíró, spanyol televízióműsor, rádiócsatorna és lap számolt be a mai napon arról, hogy a Real Madrid tájékoztatta Keylor Navast a vele kapcsolatos terveiről. Az üzenet egyszerű volt, nincs szükség a Costa Rica-i szolgálataira, akinek azt javasolták, hogy keressen magának új klubot. 

A klub azt is közölte a játékossal, hogy bár nem tekintenek rá a megújuló Real Madrid egyik elemeként, az utolsó bajnoki mérkőzésen ő áll majd a kapuban, nem pedig az első számú kapus, Thibaut Courtois. Vasárnap a Betis lesz a Real Madrid vendége a Bernabéuban, a klub terve pedig az, hogy itt biztosítják a kapus számára a búcsúzás, a szurkolók számára pedig a hálájuk kifejezésének lehetőségét.

Keylor Navas

A MARCA szerint a hírt Zinédine Zidane közölte Keylorral, aki rendkívül mérges volt, hiszen úgy gondolta, hogy Zidane visszatérésével megnyílt számára a lehetőség az első számú kapus posztjáért folyó küzdelemre. Zidane elmondta, hogy nem tehet semmit az ügy érdekében, mivel a vezetőség már meghozta a döntését, Courtois mellett tették le a voksukat, így Keylornak távoznia kell.

A blancók szolgálatában töltött öt év alatt Keylor Navas három BL-címet, egy spanyol bajnokságot, három UEFA-Szuperkupát, négy klubvilágbajnokságot és egy Spanyol Szuperkupát nyert. Sokan egyetértenének a gondolattal, miszerint egy kiváló kapus jelenik meg idén nyáron az átigazolási piacon.
 

Forrás: AS, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK