Solari: Megvan a három pont, ez a legfontosabb

Santiago Solari az Huesca elleni bajnoki összecsapás után nyilatkozott a sajtó munkatársainak. A jó meccsnek semmiképp sem mondható találkozóval kapcsolatban az argentin mester sem tudott másba kapaszkodni, mint a három pont megszerzése.

A mérkőzésről: „Ez egy pontatlan, állandóan megszakadó és nagyon szeles meccs volt. A szél még az esőnél is rosszabb. Nem volt egy emlékezetes mérkőzés, de ha meg akarod nyerni a bajnokságot, akkor az ilyen találkozókat is meg kell nyerned. Megszereztük a három pontot, ami most a legfontosabb.”

„Van, hogy néha így zajlanak a mérkőzések, ezen nem lehet változtatni. De tudni kell, hogy miként lehet ezeket megnyerni. Vezettünk, az Huesca pedig nyomás alá helyezett minket a második félidőben, a szél támogatásával, de sikerült a meccset lezáró sípszóig érintetlenül tartanunk a kapunkat. Nem sikerült növelnünk az előnyünket, szenvedtünk, leginkább a saját térfelünkön.”

Solari

Bale: „Ő és a többiek is fantasztikusak voltak. Nagyszerű gólt szerzett, ami elég volt a győzelemhez. A gólja és a csapat karaktere miatt sikerült megszerezni a három pontot.”

A csapat: „Nem vagyunk hozzászokva az ilyen meccsekhez, de megvan a három pont és lesznek még olyan találkozók, ahol jól játszhatunk, ahogy a Valencia elleni első félidőben is tettük. Ki kell emelnem a csapat karakterét, mivel ezeken a meccseken, ilyen szélben és ilyen kis pályán tudni kell, hogy hogyan játssz és hogyan nyerj.”

Huesca: „A legfontosabb faktor mindig az ellenfél. Bátrak voltak, kockáztattak és magasan letámadtak. A végsőkig nyomtak, a szögleteknek, bedobásoknak és a szurkolóik támogatásának köszönhetően.”

Kiegyenlített bajnokság: „Szeretem, ha kiélezett a bajnokság, ilyenkor bármi megtörténhet. Ez a szurkolóknak is nagyszerű, régen volt már ilyen.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…