Isco: Egy nagyszerű csapatot ejtettünk ki

Isco, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro és Keylor Navas is nyilatkozott az Atlético Madrid elleni BL-visszavágón kiharcolt továbbjutást követően.

Isco
A mérkőzés:
„Egy nagyszerű csapatot ejtettünk ki. Megnehezítették a dolgunkat, de ez csak édesebbé teszi a döntőbe jutás érzését. Örülök, hogy sikerült.”

„Egyszeri megvillanásokból sikerült betalálniuk. Egy szöglet és egy tizenegyes. Gyengén kezdtük a találkozót, de később jelentősen feljavult a játékunk. Az első félidő végétől kezdve már mi irányítottuk a mérkőzést. Sikerült szereznünk egy gólt, ez pedig eldöntötte a továbbjutást, mert szinte lehetetlen lett volna még háromszor bevenniük a kapunkat. Nagy kár, hogy nem kezdtünk el hamarabb dominálni, de ilyen a futball. Úgy vélem, hogy jobbak voltunk náluk. A kapu előtt is jó teljesítményt nyújtottunk, sokat mozogtunk és gyorsan járattuk a labdát.”

Köszönetmondás: „A szurkolóink megérdemelték, hogy megköszönjük nekik a támogatást, különösen az után, hogy a szakadó eső ellenére is folytatták a buzdításunkat. Még a nehéz körülmények ellenére is kitartottak. Sosem esik nehezünkre megtapsolni őket a mérkőzések végén, hiszen egyébként is értük küzdünk a teljes játékidő alatt.”

Sergio Ramos
„Elértük a célunkat, ott vagyunk a cardiffi fináléban. Olyan nagyszerű és versenyképes csapatokat győztünk le, mint a Napoli, a Bayern vagy az Atlético. Büszke vagyok a csapatra, mert tanúbizonyságot tettünk az elszántságunkról és a szellemiségünkről. Még egy nagyon kiélezett helyzetben sem adtuk fel. Nagy lépést tettünk a sikerek felé vezető úton, de észben kell tartnunk, hogy még semmit sem nyertünk meg.”

Végjáték: „Azért dolgoztunk és dolgozunk most is, hogy a lehető legjobb formában legyünk az idény utolsó szakaszára. Nagyon élvezem a körülettem zajló eseményeket, mind a magánéletben, mind a futballban. Ez a pályán is megmutatkozik. Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy a kapitánya lehetek ennek a nagyszerű csapatnak.”

Zidane: „A főnök is játékos volt egykoron. Megérti az öltözőben zajló dolgokat, ezáltal pedig mindenki dolgát könnyebbé teszi. Mindenkinek el kell ismernie az eredményeit. Bízunk Zidane-ban, ez a sikereink kulcsa. Örülünk, hogy ő a csapat edzője.”

Higuaín: „Remek játékos és nagyszerű barát, de nem fogom kímélni őt a döntőben.”

Cristiano Ronaldo
Értékelés: „Boldog vagyok, hogy ott lehetünk a döntőben. Mindkét mérkőzésen jobbak voltunk, de ettől függetlenül egy nagyon kemény párharcon vagyunk túl. A Bajnokok Ligája megnyeréséhez a legvégsőkig küzdened kell. Egy döntőben bármi megtörténhet, de úgy gondolom, hogy jó állapotban a csapat, így mi vagyunk az esélyesebbek. A mai mérkőzés? Az Atlético erősen kezdett, szereztek is két gólt, de jól tudtuk, hogy nekünk csak egyre van szükségünk a kérdések eldöntéséhez. Nagyobb tapasztalatunk van, ezt pedig be is bizonyítottuk a mai este folyamán.”

Forma: „Az edző nagyszerű munkát végez. Mindenki fontosnak érzi a magát, a játék jól megy. Ennél egyetlen csapat sem kívánhatna többet. Én is jól érzem magam, ez pedig a pályán is visszatükröződik, főképp a fontos mérkőzéseken. Készen állok arra, hogy a szezon legutolsó heteiben is a csapat segítségére legyek. Most ideje a bajnokság megnyerésével foglalkozni.”

Marcelo
„Két gólt kaptunk, már viszonylag korán, de összességében nálunk volt az irányítás. Mi voltunk a jobb csapat. Igazság szerint egy percig sem aggódtunk amiatt, hogy nem fogunk továbbjutni. Mi vagyunk a Real Madrid, ezért az utolsó leheletünkig harcolunk. Ez önbizalommal vértezi fel a játékosokat. Jó munkát végeztünk, de most ideje a bajnokságra fókuszálni.”

Benzema: „Karim egy nagyszerű játékos, ma pedig sokat segített a varázslatával. Nagyon boldogok vagyunk a továbbjutás miatt. A szurkolóink megérdemlik az ehhez hasonló boldog pillanatokat. Arra szeretném kérni őket, hogy a továbbiakban is álljanak mellettünk. A támogatásuk kulcsfontosságú a jó szerepléshez.”

A csapat vezetőedzője is megosztotta gondolatait a találkozót követően!

Casemiro
Továbbjutás: „Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, elvégre ez a Bajnokok Ligája elődöntője. Benzema villanása megváltoztatta a mérkőzést, hiszen a gólunkat követően jelentősen többet birtokoltuk a labdát. Örülünk, mert nehéz volt kiharcolni a továbbjutást.”

Juventus: „A Juventus nagyszerű futballt játszik. Én úgy gondolom, hogy abszolút egyenlő esélyekkel várhatjuk a finálét. Mindent el fogunk követni a győzelem érdekében, ugyanakkor az ellenfél iránti tiszteletről sem fogunk elfelejtkezni.”

Keylor Navas
„Két korai gólt szereztek, de a szellemiségünk nem hagyta, hogy feladjuk. Bíztunk önmagunkban. Idővel sikerült megtalálnunk az egyensúlyt, majd pedig egy gólt is szereztünk. Meg akarjuk nyerni a címet, hogy történelmet írhassunk. Ma van okunk az örömre.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Jude Bellingham (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Manchester City elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Manchester City elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. Kezdőcsapat 13. Lunin2. Carvajal22.…