Beharangozó: Real Madrid – Cádiz: Az utolsó mérkőzés a világbajnokság előtt

A királyi gárda győzelemmel zárná az idény első szakaszát.

A Real Madrid utolsó mérkőzését játssza a világbajnokság előtt, így a királyi gárda most inthet búcsút a Santiago Bernabéunak 2022-ben. Az ellenfél a Cádiz együttese a bajnokság 14. fordulójában, a cél pedig a három pont megszerzése.

Hazai pályán veretlen a habfehér együttes és ez lehet a 11. győzelme a csapatnak a bajnokságban. A Bernabéuban eddig hét győzelem és két döntetlen a mérleg minden sorozatot figyelembe véve, átlagosan 2,5 gólt szerez ezeken a királyi gárda. A góllövőlista élén Vin Jr. áll 6 találattal, őt Rodrygo és Valverde követik 5 góllal.

Vini Jr.

Az idény negyedénél tart már az együttes a mai mérkőzéssel együtt. Augusztus 10-én az Európai szuperkupa-győzelemmel kezdődött a szezon, ez pedig már a 21. mérkőzése lesz Ancelotti csapatának. A bajnokság december 30-án indul újra, hiszen a világbajnokságot november 20-a és december 18-a között tartják Katarban. „Jó eredménnyel kell zárnunk az idény első szakaszát”nyilatkozta az olasz szakember a találkozó előtt.

Cádiz

A mai ellenfél jelenleg a 19. helyet foglalja el a tabellán két győzelemmel, öt döntetlennel és hat vereséggel. A legutóbbi két bajnokijukon jó eredményeket értek el, legyőzték az Atléticót és döntetlent játszottak a Getaféval. A góllövőlistára hat játékosuk iratkozott fel eddig, a korábbi madridi nevelés Álex Fernández áll az élen két találattal.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK