Beharangozó: Rayo Vallecano – Real Madrid: Csak a győzelem számít Vallecasban

A királyi gárda hibátlan idegenbeli mutatóját szeretné megtartani hétfő este.

A Bajnokok Ligája csoportkörének végeztével ismét a bajnokságban szerepelhet a Real Madrid, hétfőn este 9 órakor a Rayo Vallecano vendégeként lép pályára Ancelotti együttese. A világbajnokság előtt ez lesz a csapat utolsó idegenbeli mérkőzése, a cél pedig a 11. győzelem megszerzése és az első hely megtartása.

A királyi gárda magabiztosan érkezik a találkozóra, miután a Celtic ellen meggyőző játékkal sikerült 5-1-re győznie. Ma este a cél a remek forma tartása és a győzelem. A csapat eddig mind a hat idegenbeli bajnokiját megnyerte és a bajnokságban ebben a mutatóban a királyi gárda az egyetlen 100%-os együttes.

Vini Jr. and Rodrygo

„A legjobbunkat kell nyújtanunk a Rayo legyőzéséhez”nyilatkozta Ancelotti a mérkőzés előtt. A keretbe természetesen bekerült a házi góllövőlista két éllovasa, Vini Jr. és Fede Valverde is – mindketten hat találatnál járnak eddig és a legutóbbi találkozón, a Celtic ellen is betaláltak.

Rayo Vallecano

Iraola együttese a középmezőnyből várja a mai összecsapást öt győzelemmel, három döntetlennel és négy vereséggel. A csapat jó formában érkezik a találkozóra, utóbbi négy meccsükön nem kaptak ki és a legutóbbi kettőt meg is nyerték a Sevilla (0-1) és a Cádiz (5-1) ellen. A házi góllövőlistát Lejeune és Isi vezetik, mindketten három gólnál járnak idén.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK