Rüdiger: Ez a csapat magas minőséget képvisel

A Real Madrid az RB Leipzig csapatához látogat a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. A találkozó előtt a játékosok részéről Rüdiger állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

A mérkőzés

„Korábban még nem játszottam ellenük, de a mérkőzés után beszélni fogunk. Ez a csapat magas intenzitással játszik, ígéretes fiataljaik vannak és Timo Werner személyében egy remek támadójuk is. Tudom, milyen jó játékos ő, remélem, ezt a világbajnokságon bizonyítja majd, és nem holnap.”

„Meglep, milyen hamar beilleszkedtem a csapatba. Kroos és Alaba sokat segített nekem, nagyon boldog vagyok itt. Ahogy a bemutatásomkor is mondtam, mindig 100%-ot adok bele a csapatért. Idáig elégedett vagyok a teljesítményemmel és alig várom a világbajnokságot. Nem szükséges minden meccsen játszanom, mert nagyszerű csapatunk van, magas minőséget képviselünk. Jól érzem magam és boldog vagyok.”

Vinícius

„Számomra olyan, mint egy kistestvér. Segít a spanyol nyelvben, remekül megértjük egymást annak ellenére, hogy nem ugyanazt a nyelvet beszéljük. Nagy potenciál rejtőzik benne és ezt minden mérkőzésen meg is mutatja. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben aranylabdás is lehet.”

Antonio Rüdiger

Kroos szerződéshosszabbítása

„Ő a Real Madrid legendája. A klubon és a csapaton belül is komoly tiszteletnek örvend. Ő dönti el, mihez kezd, de tudja, mennyit jelent itt mindenkinek és remélem, folytatja a játékot. A nemzeti csapatban sokszor szerepeltünk együtt, ő egy olyan játékos, aki bármikor meg tud fordítani egy meccset. Hiányozni fog a világbajnokságon.”

Saját helyezése az Aranylabda-szavazáson

„Benzema érdemelte meg az Aranylabdát, fantasztikus idény volt számára a tavalyi. Ez volt az első alkalom, hogy az én nevem is a listára került. Szép dolog, de ez nem változtat semmin.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK