Ancelotti: A csapat koncentrált és remekül teljesített

A Real Madrid idegenben 3-0-s győzelmet aratott az Elche ellen, így továbbra is magabiztosan vezeti a spanyol bajnokságot. A találkozó után Carlo Ancelotti állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

A mérkőzés

„Ez egy fontos mérkőzés volt, mert a Clásico után egy kicsit eshetett volna a szint. Nem akarok semmit sem a rotálásra fogni. A csapat remekül teljesített, nagyon koncentrált mindenki és elöl megvolt a szükséges mobilitás. A 70. percig nyitott volt a találkozó, sokkal nehezebb is lehetett volna.”

„Ez egy nagyon fontos szakasza az idénynek, mert a csapat remekül játszik. Erősek vagyunk és semmilyen gondunk nincs. Úgy vélem, Courtois szombaton már visszatérhet és Ceballos is csatlakozhat rövidesen. A lehető legtöbbet kell kihoznunk a jelenlegi helyzetből. Sok meccset kell játszanunk és rengeteg opciónk van, nem csak a kezdőre számíthatunk.”

Rodrygo és Valverde

„Egyértelmű, hogy több, mint 11 játékos is megérdemelné, hogy játsszon. Vállaltam a kockázatot azzal, hogy azt mondtam Valverdének, hogy 10 gólt kell szereznie, ezt remélhetőleg eléri és akkor én sem maradok szégyenben. Kitűnően játszik és minden találkozón képes meglepni, mindent jól csinál: támad, védekezik, lő, fut… Ha a modern középpályásra gondolunk, elég Valverdére tekinteni jelenleg.”

Carlo Ancelotti

Lunin dicsérete

„Teljesíti a feladatát. Megmutatta, hogy képes helyettesíteni Courtois-t, készen áll, felkészült, egy kiváló hálóőr. Minden mérkőzéssel egyre jobb lesz és tapasztalatot gyűjt, eddig ez hiányzott nála. Nagyon fiatal és magas minőséget képvisel, csak a tapasztalata hiányzik.”

Asensio

„Nem beszéltünk a szerződéséről. Marco is ugyanúgy a keret tagja. Igaz, hogy nem játszott olyan sokat, de bizonyította, hogy képes teljesíteni. Abban a pár percben, amíg pályán volt, döntőnek bizonyult és több lehetőséget is kap majd. A szerződéséről is beszélünk vele.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK