Beharangozó: Elche – Real Madrid: Idegenben növelheti előnyét a királyi gárda

A 10. fordulóban a Martínez Valeróban folytathatja remek szereplését a csapat.

Miután bebiztosította helyét a Bl legjobb 16 csapata között és hétvégén legyőzte a Barcelonát, a Real Madrid remek idegenbeli sorozatát folytathatja a hét közepén. Ancelotti csapata remek formában érkezik az Elche otthonába, eddig nyolc győzelem és egy döntetlen az együttes mérlege a bajnokságban.

Benzema, az aranylabdás

Ez lesz Karim Benzema első mérkőzése aranylabdásként. A francia támadó hétfőn este vehette át a France Football elismerését, így egy felejthetetlen hét részeként érkezhet a Martínez Valeróba. A csapatkapitány eddig hat mérkőzésen négy találatot szerzett, most az Elche ellen remekelhet, mint a világ legjobb játékosa.

Real Madrid

„Készen kell állnunk, különösen mentálisan. A három pont sorsa a tét, ahogy az el Clásico során is az volt”jelentette ki Ancelotti a mérkőzés előtt. Az olasz szakember nem számíthat a Jasin-díj friss nyertesére, Thibaut Courtois-ra, azonban Luka Modrić és Vini Jr. szerepel a keret tagjai között.

Elche

A házigazda jelenleg az utolsó helyet foglalja el a tabellán három ponttal. A csapat vezetőedzője Jorge Almirón, aki a legutóbbi fordulóban debütált a kispadon, az együttes legutóbbi két mérkőzésén pedig egyaránt pontot szerzett a Valencia és a Mallorca ellen.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…