Tchouaméni: Ez a világ legnagyobb mérkőzése

Tchouaméni, Mendy és Militão beszélgetett a Real Madrid hivatalos oldalának munkatársával az El Clásico előtt.

Tchouaméni:
„Alig várom, hogy lejátszhassam az első El Clásicómat a Bernabéuban a szurkolóink előtt. Ez egy különleges mérkőzés, a világ legnagyobbja. Mindkét csapat a győzelemért fut ki a pályára, a legjobbunkat fogjuk nyújtani, mindent meg fogunk tenni azért, hogy mi nyerjünk.”

„Ez igazi csata lesz egy jó csapat ellen. Minden tekintetben erősnek kell lennünk és meg kell mutatnunk a kvalitásainkat, ha nyerni akarunk. Mi vagyunk a Real Madrid, egyetlen meccset sem akarunk elveszíteni. Jó formában vagyunk, ezt fenn is akarjuk tartani.”

Tchouaméni

„Az edző a csapatra koncentrál. Úgy edzettünk ma is, mint bármely más napon. Ahogy az edző mondta, ugyanúgy kell dolgoznunk, mint a múlt héten, vagy majd a jövő héten.”

„Az első emlékem a Clásicóról az, ahogy Cristiano Ronaldo ünnepel és nyugalomra int a Nou Campban.”

„Köszönöm a szurkolóknak a támogatásukat, amit az idény eleje óta kapunk. Mindent bele fogunk adni, hogy megnyerjük ezt a meccset. Hala Madrid!”

Madridstore akció
Kattints a kínálatért! És ne feledd, a vásárlás után jelöld, hogy a penamadridista.hu-ról jöttél!

Mendy:
„Jól haladunk. Meg akarjuk nyerni az El Clásocót, és ehhez mindent bele kell majd adnunk. Ez egy különleges meccs, mivel nagy a rivalizálás a két csapat között, mindent meg fogunk tenni a három pont megszerzése érdekében.”

„Sosem veszítettem El Clásicót, de nem tudom, hogy ez előnyt jelent-e. Csak annyit mondhatok, hogy azokon a meccseken, amelyeken játszottam, nagyon jól teljesítettünk és jól mentek a dolgaink.”

Mendy

„Inkább védekező játékos vagyok, és tudom, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy a legjobbamat tudjam nyújtani holnap, hogy segítsem a csapatot a céljai elérésében. A legfontosabb dolog az, hogy egységesek legyünk, játsszunk össze védekezésben és csapatként futballozzunk. Szerintem azért nem veszítettünk eddig meccset, mert egységesek vagyunk, csapatként dolgozunk, jól megértjük egymást és igazi csapat vagyunk.”

Militão:
„Felkészültnek kell lennünk és maximálisan koncentrálnunk kell, mivel ez egy nagyon különleges mérkőzés, ahol bármi megtörténhet.”

„A csapat készen áll. Remekül kezdtük az idényt, mindannyian maximálisan koncentrálunk és elkötelezettek vagyunk a mérkőzés iránt.”

„Ancelotti bíztatott arra, hogy ha lehetőségem van gólt szerezni, akkor próbáljam meg. Addig próbálkoztam, amíg a Getafe elleni meccsen sikerült.”

Militao

„Védekezés szempontjából biztosra kell menned, hogy nem leszel túl nagy nyomásnak kitéve, ezáltal közelebb kerülhetsz a győzelemhez. Mindig elkötelezetten és a védő társaink iránti tisztelettel játszunk. Nem számít, hogy ki játszik, Nacho, Militão, Rügider vagy Alaba, mindig rendben van a védelem. Mindent bele fogunk adni, hogy megnyerjük a meccseinket.”

„A szurkolók sok energiát adnak nekünk. Mögöttünk állnak, ez sokat segít. Szeretném elmondani nekik, hogy számítunk a jelenlétükre és támogatásukra vasárnap.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…