Beharangozó: Real Madrid – Osasuna: A cél a hetedik győzelem a bajnokságban

A királyi gárda eddig veretlen az idényben, ezt a nagyszerű sorozatot szeretné folytatni Ancelotti csapata.

A válogatott szünet után ismét pályára lép a Real Madrid. A királyi gárda 14 nap után szerepelhet ismét, a cél pedig egyértelmű: folytatni kell az eddigi hibátlan sorozatot a bajnokságban. A mai ellenfél az Osasuna együttese lesz, a felek a Santiago Bernabéuban csapnak össze vasárnap este 9 órakor.

Ancelotti együttese mindenképp győzni szeretne, folytatva a remek sorozatot: 6 győzelem a bajnokságban, 2 a Bajnokok Ligájában, és az idény nyitányán győzelem a Szuperkupa döntőjében.

Karim Benzema

„Kulcsfontosságú szakaszhoz érkeztünk”nyilatkozta Ancelotti a találkozó előtt. Az olasz szakember keretéből ezúttal Luka Modrić és Lucas Vázquez hiányzik sérülés miatt, visszatér azonban Karim Benzema és pályára léphet a szeptember legjobbjának választott Fede Valverde is. Az uruguayi középpályás legutóbbi három mérkőzésén betalált habfehér mezben.

Az ellenfél

Az Osasuna remekül kezdte az idényt, jelenleg az ötödik helyen állnak négy győzelemmel és két vereséggel. Chimy Ávila – aki eltiltás miatt kihagyja a találkozót – és Aimar Oroz a csapat legjobb góllövői, előbbi 3, utóbbi 2 találatot jegyez idén.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…