Benzema: Boldog vagyok és játszani szeretnék vasárnap

Karim Benzema visszatért. A sérüléséből felépült csapatkapitány ismét a társakkal együtt edzett Valdebebas-ban. Az edzést követően a francia csatár a Real Madrid TV-nek adott rövid interjút.

Nagyon jól érzem magam és örülök, hogy ismét csatlakozhattam a csapathoz. Volt időm, hogy egy kisebb előszezont végig csináljak. Jól érzem magam, nincsenek panaszaim. Pályára akarok lépni vasárnap.

Az elmúlt napokban rengeteg erőnléti gyakorlatot végeztem, labdához nem is értem. A mai volt az első edzésem. Ezt megelőzően sokat futottam és erősítettem, a gyakorlatokat még otthon is végeztem. Kicsit későn tértem vissza a nyári pihenésből, így az előszezonom nem volt megfelelő. Ezt most korrigáltam, jól érzem magam.

Madridi uzlet
Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

A csapat
Nagyon jónak láttam a csapatot, minden tökéletesen alakult. Azt láttam, hogy a társaim győzni akarnak, gólokat lőnek és karakteresek. Nagyszerű ez a keret, amelyről elmondható, hogy gyakorlatilag két kiváló csapatunk is van. Nincs különbség a kezdőbe kerülő és a csereként beálló játékosok között. Nagyon jónak, egységesnek találom a gárdát.

Sűrű október
A megkezdett úton kell folytatnunk. Tudjuk, hogy minden meccsünket meg kell nyernünk. Nincsenek kevésbé fontos mérkőzések. Természetes, hogy mindenki le akarja győzni a Real Madridot, de felkészültek vagyunk, folytatjuk, ahogy elkezdtük.
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…