Alaba: Mindent beleadunk, hogy köszönetet mondhassunk a szurkolóknak

A ma esti derbi előtt David Alaba a Realmadrid TV munkatársával beszélgetett, akinek elárulta, hogy miként közelíti meg az Atlético Madrid elleni összecsapást.

“Biztos vagyok benne, hogy különleges és kemény meccs lesz. Az Atlético egy remek csapat, kiváltképp hazai környezetben. A derbi mindig különleges, hiszen két nagyszerű csapat találkozik. Már alig várjuk a kezdő sípszót. Ez a meccs arról fog szólni, hogy mindent beleadunk, hogy köszönetet mondhassunk a szurkolóinknak.”

“Erősen kezdtük a szezont, de a céljaink elérése érdekében folytatnunk kell a kemény munkát. Nem nézünk hátra, csak és kizárólag előre tekintünk. Köszönhetően a nagyszerű edzéslehetőségeknek a pályán és az edzőteremben is kemény munka folyik. Ez is egy magyarázata annak, hogy miért vagyunk jó formában.”

“Csapatként dolgozunk, támadóktól a védőkig egyaránt. Az előző idényben jól teljesítettünk, ezért most is legalább annyira keményen kell dolgoznunk, mint az ezt megelőző szezonban.”


“Ami engem illet, nagyon jól érzem magam, segíteni akarom a csapatomat. Személyes célom, hogy minden nap keményen edzzek, hogy a legjobbamat nyújthassam.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK