Vini Jr.: Magabiztosak vagyunk, meg kell védenünk a címünket

A Real Madrid kedden este megkezdi szereplését a Bajnokok Ligájában, a királyi gárda első mérkőzését a Celtic otthonában játssza. A találkozó előtt a játékosok részéről Vini Jr. nyilatkozott.

A mérkőzés

„Nagyon örülünk annak, hogy megnyertük a legutóbbi sorozatot, most ismét győzedelmeskedni akarunk. Jó a hangulat az öltözőn belül és magabiztosak vagyunk. Ahogy az edző is mondta, meg kell védenünk a címünket. Megpróbálunk nyugodtak maradni és a legjobban teljesíteni a Real Madridért.”

„Nyugodt vagyok és igyekszem a legjobbam nyújtani. Ha így teszek a klubbal és a csapattársaimmal együtt, akkor nagyszerű idényem lesz. Ehhez a normához kell tartanom magam és nagyszerű dolgokat hajthatok végre a pályán. A kiemelkedő játékosok éveken át jól teljesítenek, ilyen akarok lenni én is.”

Fejlődés

„Igyekszem minél több gólt és gólpasszt jegyezni, de a cél az, hogy a csapatért teljesítsek jól, hiszen így nyerhetünk. 22 éves vagyok és fejlődni akarok. Nagyszerű dolgokat akarok tenni ezért a klubért, ez ad nekem nyugalmat és magabiztosságot ahhoz, hogy jó játékos legyek. Ezt akarom bizonyítani a szurkolóknak is.”

Celtic

„Egy remek csapatról beszélünk, a szurkolóik pedig mindig mögöttük állnak. Alig várjuk a holnapi kezdőrúgást. Kielemeztük őket, tudjuk, hogy legutóbb 4-0-ra győztek. Nagyon nehéz ebben a stadionban játszani, én most fogok először pályára lépni itt. Remek teljesítményt akarok nyújtani és három ponttal szeretnék távozni.”

Spanyol nemzetiség

„A klub és a szurkolók rengeteget adtak nekem. 18 évesen csatlakoztam az együtteshez, akkor kezdődött a karrierem. Most 22 esztendős vagyok és tiszta elképzeléseim vannak. A szurkolók hatalmas szeretettel fordulnak felém. Én és a családom is imádja Madridot. A családom szeretne még sokáig itt élni, ez örömmel tölt el. Ezért szeretnék én is sokáig itt játszani.”

Vini Jr.

„Mindig a szeretteimre hallgatok, azokra, akik minden nap velem vannak, ezek az emberek alkotják a családom. Mindent megteszek értük és azokért, akik tudják, milyen keményen dolgozom minden nap és milyen áldozatokat hozok azért, hogy jó futballista legyek. Remélem, az idény során rengeteg gólt szerezhetek és rengeteg gólpasszt oszthatok ki. Szeretnék fejlődni és szeretnék még sokáig itt maradni, ahogy Modrić, Marcelo, Karim vagy Toni, akik már mindannyian legendák.”

Az ellenfél

„Ez a csapat nem áll meg, nagyon keményen harcolnak. Nem láttam sok meccsüket, holnap majd többet láthatok belőlük. Tiszta fejjel érkeztünk és úgy kell teljesítenünk, ahogy eddig.”

Eddigi fejlődése

„Minden téren fejlődnöm kell még. Ezt akarom folytatni életem végéig. Minden játékos remek dolgokat tanít nekem. Karimmal játszani és látni, hogy még 34 évesen is képes fejlődni engem is erre motivál. Ugyanezt az elkötelezettséget kell nekem is mutatnom, a világ legjobb együttesénél játszani azonban nem egyszerű.”

Celtic Park

„Szeretem az ilyen jellegű mérkőzéseket és a teli stadionokat, ahol nagy a nyomás. Minden madridi játékos szereti ezeket, remélem, nagyszerű meccset játszunk holnap.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK