Beharahgozó: Real Madrid – Betis: A bajnok visszatér a Bernabéuba

A blancók otthonában a két eddig 100%-os csapat csap össze a spanyol bajnokság negyedik fordulójában.

106 nappal azután, hogy a Real Madrid utolsó hazai mérkőzését játszotta, visszatér a futball a Santiago Bernabéuba. Utoljára akkor léptek itt pályára a blancók, amikor egy Betis elleni mérkőzéssel zárták le a 35. bajnoki címük begyűjtésével zárult ligát, az ellenfél pedig ezen a délutánon is a zöld-fehér alakulat lesz. A Madrid 100%-os mutatójának köszönhetően osztozik a tabella első helyén a szintén mindhárom eddigi bajnokiját megnyerő Betisszel.

Bernabéu

A Real Madrid egy új gyepszőnyegen játszhat ismét saját szurkolói előtt, hiszen a Bernabéu új borítást is kapott az elmúlt időszakban. Ancelotti együttese, amely az andalúzokkal azonos pontszámmal rendelkezik jelenleg, szeretné jó teljesítménnyel begyűjteni negyedik bajnoki győzelmét, hogy ezzel egyedüliként állhasson a tabella élén.

„Nagyszerű érzés visszatérni a Bernabéuba” – mondta Ancelotti a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. Az edző biztosan számíthat arra a két játékosára, akik az idény során döntő fontosságúnak bizonyultak: Benzemára és Vini Jr.-ra. Ők ketten a Real Madrid legeredményesebb játékosai, akik a legutóbbi két meccsen 5 gólt szereztek (hármat a francia, kettőt a brazil). A védelemből hiányzó Odriozola és Vallejo kivételével mindenki bevethető ma délután.

A Betis az Elche, a Mallorca és az Osasuna legyőzését követően utazik a Bernabéuba. Az andalúz együttes mindössze egy gólt kapott ebben az idényben. A madridistáknak nagyon figyelniük kell Borja Iglesias-ra, aki három meccsen négy gólnál jár.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK