Modrić: Hálás vagyok a szurkolóknak a tapsért

A Celta Vigo elleni győzelem után Modrić és Vini Jr. állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Modrić:
„Nagyon kedves dolog, ami történt, mindig különleges, ha az ellenfél szurkolói kifejezik a dicséretüket és megtapsolnak. Nagyon hálás vagyok ezért, szeretnék köszönetet mondani nekik.”

„Fontos győzelmet arattunk egy olyan pályán, ahol mindig nehéz játszani, a Celta megnehezítette a dolgunkat. Jól játszottunk, különösen a második félidőben. Így kell folytatnunk.”

Modric

„Nagy kár, hogy Casemiro távozott, történelmet írtunk vele, alapvető fontosságú játékos volt számunkra. Nagyon hiányozni fog nekünk mind futballistaként, mind emberként, de ez is a futball része. Most nélküle kell folytatnunk, mindannyian lépünk egyet előre.”

Vini Jr.:
„Nagyon örülök, hogy ilyen teljesítményt nyújtottunk, ennyire akartuk a győzelmet és ilyen higgadtak voltunk. Nagyon kemény mérkőzés volt, ami most magabiztosságot ad nekünk a következő meccs előtt.”

„Luka és Karim kvalitásai nyugalmat adnak nekünk, hozzájárultak ahhoz, hogy jobban tudjunk játszani. A Celta az első félidőben erősebb volt, de a szünet után jobban felkészültünk.”

Vini Jr.

„Mindig Ronaldo Nazário góljairól nézek videókat, sokat is beszélgetünk, elmondja, hogy könnyebb, ha már túljutsz az egy az egy elleni szituáción. Nyugodt maradtam, Modrić földöntúli passza pedig azt eredményezte, hogy a hálóba találhattam.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK