Ancelotti: Az első gólunk után könnyebb lett minden

Az olasz szakember az UD Almería legyőzése után.

„Számítottunk rá, hogy szenvednünk kell, miután pedig nehéz helyzetbe hoztuk magunkat egy elkerülhető védelmi hibával, akkor még inkább. Onnantól kezdve nehéz volt. Remekül védekeztek, sok lövésünk volt, amint az első bement, a dolgok könnyebbé váltak.”

„Rüdiger jó teljesítményt nyújtott. A fiatal srácok nem úgy játszottak, ahogy szoktak, de elégedett vagyok velük is. A mai meccsen fejben szenvedtek, nem csináltak rosszul semmit, de tudnak ennél jobbak lenni. Lecseréltem Camavingát, mivel volt egy sárga lapja, és nem akartam kockáztatni.”

Ancelotti

„Alap esetben Karimnak vagy Toninak kellett volna elvégeznie a szabadot. Alaba nagyon jól lövi őket erről az oldalról, Davide szólt nekem, hogy szerinte neki kellene elvégeznie, végül így is tett, és jól eltalálta. Nem volt könnyű elmondani Karimnak és Toninak, hogy ne ők rúgják, de odaállt és betalált.”

„Asensio is a Madrid játékosa, és amíg ez nem változik meg, így is tekintek rá, ha pedig megérdemli a játékot, játszani is fog. Emlékeznünk kell az előző idényben mutatott játékára, sok gólt szerzett. Fontos játékos számunkra, meg kell várnunk augusztus 31-ét, hogy meglássuk, mi történik, milyen döntést hoz.”

„Lucas is a keret tagja, az egyik olyan játékos, aki mindig készen áll a játékra, vagy akár arra, hogy a padon kezdve beálljon és segítse a csapatot. Remekül teljesített ma, fontos gólt szerzett. Továbbra is igazi mintaszerűen viselkedik, nagyon fegyelmezett és kiváló a hozzáállása.”

„Hazard remek fizikai formában van, nincsenek problémái. Jól dolgozik az edzéseken, szerintem sokat fog játszani ebben az idényben.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK