Alaba: Megkaptam a bizalmat a többiektől, hogy én végezzem el a szabadrúgást

A játékosok nyilatkozatai az UD Almería legyőzése után.

Lucas Vázquez:
„Nehéz perceink voltak, de végül nyertünk, a csapat pedig jól érezte magát. Örülünk a győzelemnek. Tudtuk, hogy kemény feladat lesz az újonnan feljutó csapat ellen a saját szurkolóik előtt.”

Lucas Vázquez

„Előnybe kerültek, és azt láttuk, hogy még inkább visszazárnak és még kevesebb területet adtak nekünk. Türelmesek voltunk, jól járattuk a labdát. Az első félidőben voltak nagy helyzeteink, de sajnos nem volt szerencsénk a kapu előtt, ám a csapat hite megmaradt és végül megszereztük a megérdemelt győzelmet. Elégedett vagyok, hogy kisegíthettem a csapatot egy góllal, a legfontosabb most az, hogy megszereztük a győzelmet.”

Alaba:
„Nagyon örülök, hogy győzelemhez segíthettem a csapatot, csak ez számít, ezért jöttünk. Jó érzésem volt, mielőtt pályára léptem, a csapattól pedig megkaptam a bizalmat, hogy elvégezhetem a szabadrúgást. Mielőtt beálltam, Ancelotti elmondta, hogy én végezzem el a szabadrúgást, azt mondta, hogy be fogok találni. Utána annyit mondott, hogy „Megmondtam neked”.”

Alaba

„Az Almería remek munkát végzett, nagy önbizalommal és bátran játszottak. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, idegenben, ilyen szurkolók előtt, de a góljuk után sok helyzetünk volt. Az első 45 perc után azt mondtuk magunknak, hogy meg kell nyugodnunk és ugyanezzel a hozzáállással kell folytatnunk.”

„Úgy érzem, jó formában vagyok, mindig megpróbálom biztosítani, hogy a lehető legjobb formában legyek.”

Valverde:
„Fontos volt, hogy győzelemmel kezdjük az idényt. Kemény ellenfél ellen játszottunk, újonnan feljutó csapatról van szó, akik szenvedélyesen és izgatottan játszottak. Tényleg meg kellett szenvednünk, de türelmesek voltunk és sikerült kétszer is betalálnunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, tudtuk, hogy a gól bármikor jöhet.”

Valverde

„Olyan volt, mintha Alaba csak azért állt volna be, hogy berúgja a gólt. Nagyon örülök neki, mert amióta megérkezett, nagyszerű karakterről tesz tanúbizonyságot, igazi vezér a fiatalok számára.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK